Driven säljchef

Nordic Green AB · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

RecNet är ett väletablerat rekryteringsföretag som är fokuserade på arbeten som kräver lite eller ingen erfarenhet. Vi arbetar med både rekryteringsuppdrag samt bemanning. Vi har under 2018 även startat en försäljningsavdelning som arbetar med att sköta outsourcade försäljningsuppdrag åt våra kunder. Vi växer med ca 300% varje år och kommer även under 2020 expandera kraftigt och satsar på att starta igång även fler avdelningar.

Brinner du för försäljning och vill ha en framtid inom försäljning och ledarskap.
Är du redo att ta nästa steg i karriären eller/och dra nytta av din ledarskapsförmåga.
Vill du arbeta i ett bolag i ett expansivt skede där du kan vara med och skapa din egen framtid?

Då är detta rätt jobb för dig!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med försäljning under en tid och som vill ta nästa steg och ansvara för din egen säljavdelning.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning inom områdena telemarketing, event eller D2D. Du vet vad som krävs för att lyckas med försäljning och har gedigen erfarenhet av försäljning med goda försäljningsresultat på tidigare arbetsplatser.
Det är meriterande är om du har haft tidigare erfarenhet av att leda eller utbilda människor inom försäljning, men det är inget krav.
Vi söker dig som inte är rädd för att kavla upp armarna och göra det lilla extra för att lyckas.
Vi tror att du sätter arbetet längst upp i prioriteringslistan och vill arbeta hårt för att nå dina mål och förväntar dig en ersättning där efter.

Vi erbjuder
Ett arbete med totalansvar för en säljkår på ca 20-30 säljare.
Du kommer att sköta den dagliga driften så som morgonmöten säljutbildningar och avslutningsmöten.
Du ansvarar för rekrytering av ny personal, utbildningar av ny och befintlig personal för att hela tiden öka kunskapen och framgången i din säljkår.
Du ansvarar för att sätta budget på din personal samt att följa upp och tillgodose de verktyg som behövs för att dina anställda ska lyckas.
Lönen är baseras på en fast del samt en hög provision som grundas utifrån resultat.

Arbetet
Försäljningen sker face to face genom olika eventprojekt. Vi är verksamma på de flesta attraktiva platserna i Sveriges folktätaste områden.
Vi tar endast in premiumprojekt som kan erbjuda marknadens bästa provisioner och arbetsvillkor för våra säljare. Du kommer bli ansvarig över vårt senaste och mest framgångsrika projekt tillsammans med vår samarbetspartner Nordic Green Energy.
Du kommer att ha en varierande arbetsuppgift där viss del av arbetstiden är positionerad ute på fält med säljarna och teamleaders, samt en del inne på kontoret.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Green AB

Placering

Göteborg