Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven säljare/optikerassistent sökes

Specsavers Optik · Solna

·

Ansök senast 17 maj (8 dagar kvar)

Ansök via mejl

Specsavers vision är att erbjuda prisvärd synvård till alla, på ett enkelt, tydligt och konsekvent sätt som överträfffar kundens förväntningar.

Miljön i våra butiker är en aktiv detaljhandel med mycket kunder. Så den som tycker det är viktigt med fantastisk kundservice och trivs med teamwork skulle passa in perfekt. Ingen dag är den andra lik. Ena minuten kanske du hjälper en kund att välja de perfekta bågarna och i nästa ögonblick går ni tillsammans igenom vår tydliga prisstruktur. Vi söker säljare/optikerassistent till vårt team i Specsavers Optik Solna Centrum.

Du ska vara utåtriktad modemedveten energisk som trivs med högt tempo och brinner för aktiv försäljning.

Du skall vara kvalitetsmedveten, kommunikativ och kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Som optikerassistenten är man ofta den första medarbetaren våra kunder möter när de kommer in i butiken. Därför är detta en viktig roll för att göra ett gott första intryck.

Arbetsuppgifterna är bland annat följande:

Välkomna kunder i butiken, boka tid för synundersökning, hitta passande glasögonbågar, rekommendera samt beställa glas utifrån kundens behov. Mindre reparationer samt justering av glasögon. Försäljning av kontaktlinser och tillbehör. Att se till att varorna i butiken placerade enligt vår koncept.

Vi erbjuder löpande kurser och utbildningar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Specsavers Optik

Placering

Solna

Kontaktperson

E.R. Optiker AB

Ansök via mejl