Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven säljare

Jungheinrich · Gävle · Ansök senast 14 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en tävlingsinriktad person till Jungheinrich i Gävle med omnejd.

Vill du vara med och bygga vårt redan starka varumärke i en region med stort potential? Just nu gör vi en resa som vi tror du har svårt att tacka nej till. Möjligheterna är obegränsade och du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Rollen

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Driva försäljningen från ax till limpa av truckar och hyrlösningar för Jungheinrichs kunder i regionen
  • Att besöka befintliga och nya kunder samt genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar och avtalsskrivning
  • Bygga långsiktiga relationer samt utveckla kundkontakter
Rollen innebär också:

Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader. Lönen består av en fast del och en provisionsbaserad del. Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du ingår i ett team av distriktssäljare, och samverkar med bland annat KAM, systemsäljare och eftermarknad. Du utgår från ett av våra kontor eller hemmakontor efter överenskommelse.

Vem är du?

Du har kundfokus och är trygg i ditt affärsmannaskap samt en lagspelare som vill vara en del i vårt framgångsrika team. Du har tidigare arbetat som fältsäljare och är van vid att styra över din egen tid, boka egna möten och resa i tjänsten. Erfarenhet att strukturerat jobba i CRM-system är en självklarhet. Kommunikation är en av nycklarna till vår framgång och därför är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder:

Hos Jungheinrich erbjuds du en attraktiv tjänst som säljare där du ansvar för våra kunder i din region. Mål sätts tillsammans med din försäljningschef. Du får en gedigen introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Parallellt med introduktionen kommer du växa in i rollen och boka egna möten samt öka din egen försäljning. Utöver en grundlön får du provision på dina sålda och uthyrda produkter vilket skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Jungheinrich. Utvecklingsmöjligheterna är goda då Jungheinrich är en av världens största leverantörer i branschen.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2021-02-12, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Jonas Andersson, via +46 735 226779 eller jonas.andersson@jungheinrich.se

Om Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 18 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 170 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jungheinrich

Placering

Gävle

Dela jobbannonsen

Anmäl annons