Driven säljare till KSL Trading AB

Nåvi Rekrytering & Rådgivning · Vaggeryd · Ansök senast 12 sep. (49 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om företaget

KSL Trading i Vaggeryd har sedan starten levererat skivmaterial av hög kvalitet för kök, inredning och snickeri. Måttanpassade skivor är deras huvudområde. Dessutom har de ett stort sortiment av kantlister och lim som gör kunders val av skivor till en väl fungerande helhet.

Sedan 2019 är KSL ett familjeföretag och ägs gemensamt av Peter Jonsson och Linus Jonsson. KSL är en liten och välstrukturerad organisation med korta beslutsvägar och väl genomarbetat flöde, från order till leverans. Deras mål är att varje dag möta kunders olika behov genom att vara nytänkande och flexibla, ingen order är för liten! Ett led i detta är att värna om trygga och långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare

Under sommaren 2025 flyttar de till nybyggda lokaler belägna på Södra Stigamo mellan Jönköping och Vaggeryd. Flytten gör att de får väl tilltagna och ändamålsenliga ytor för effektiv lagerhantering.

KSL Trading har alltid kundkraven i fokus – Idag som i morgon!

Utmaningen

KSL är kända för sin service, goda leveransförmåga och nära samarbete med sina kunder. En stor del av dina dagar kommer du att tillbringa ute hos olika kunder där du tekniskt kan sätta dig in i kundens verksamhet och tillsammans hitta de rätta lösningarna.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor på KSL.

Du kommer fokusera på befintliga kunder men även få ansvara för prospektering av nya kunder där du fårmöjlighet att bygga nya relationer och kontakter. Du kommer bli en av deras ambassadörer på marknaden och ta hand om säljprocessen med fokus på kunderna.

 • behålla och bygga kundrelationer inom branschen
 • Nära dialog med inköp och leverantörer

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling!

   Vem är du?

   Som person är du självständig och driven då du kommer få stor frihet för hur du planerar dina dagar. Du har ett tekniskt intresse och inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är nyfiken och vill gärna förstå kunderna och vad de behöver för produkter för att nå bästa resultat. Du är en person som vill skapa förtroende hos kunden och ständigt lära dig mer om deras verksamhet och behov för att bygga långsiktiga relationer.

   Vi ser även att du har med dig följande kvalifikationer:

   • Har en god social förmåga för att bygga långsiktiga relationer.
   • Intresse eller erfarenhet av industri/byggbranschen
   • Svenska och engelska i tal och skrift
   • Körkort B

   Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen.

    Som person inspireras du av att utvecklas och leverera konkreta, varaktiga affärsresultat. Du hanterar svårigheter med trygghet och hittar vägar till sunda beslut. Du driver och knyter och underhåller meningsfulla, långsiktiga relationer med ömsesidigt värdeskapande som målsättning.

    Placeringsort: Vaggeryd/Jönköping

    Tycker du att det låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.Vi ser fram emot din ansökan!

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Nåvi Rekrytering & Rådgivning

    Placering

    Vaggeryd

    Kontaktperson

    Nåvi AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons