Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven säljare sökes till The Body Shop Allum, Partille

Driven säljare sökes till The Body Shop Allum, Partille

The Body Shop Allum · Partille · Ansök senast 25 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vårt härlig team i Allum/Partille söker vi en flexibel, duktig, ansvarstagande och energirik säljare för en deltidstjänst, ca 19 h/v med möjlighet till fler timmar. Du måste vara 18 år fyllda och det är starkt meriterande med tidigare arbetserfarenheter inom detaljhandeln och framför allt inom skincare och makeup. Är du en engagerad och snabblärd person som har en stor passion för mötet med kunden, är målinriktad och låter gärna din personlighet lysa igenom? Då ser vi fram emot att se din ansökan till den här tjänsten!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG:

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet.

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig!

ROLLEN SOM SÄLJARE:

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. 

VI SÖKER DIG SOM:

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
  • Är flexibel och ansvarsfull
  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, provanställning om 6 mån tillämpas

OMFATTNING: Deltid ca 19 h/vecka

TILLTRÄDE: 2 februari 2021

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 25 januari 2021

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand .

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

The Body Shop Allum

Placering

Partille

Kontaktperson

The Body Shop Svenska AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons