Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven Sales Coordinator sökes till StudentConsulting-koncernen!

Driven Sales Coordinator sökes till StudentConsulting-koncernen!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 16 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du vad som krävs för att arbeta med central försäljning inom vår koncern? Vi söker dig med noggrannhet, skärpa, en vilja att skapa resultat och som trivs i rollen som spindeln i nätet.

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som är i början av din karriär och som är sugen på att komma ut i arbetslivet alternativt ta nästa steg. Vi på StudentConsulting söker nu en driven person som vill arbeta som Sales Coordinator internt hos oss. Rollen kommer att erbjuda dig möjligheter att arbeta med företagets största affärer inom både privat- och offentlig sektor i de allra flesta branscher.

Som Sales Coordinator ingår du i vårt centrala försäljningsteam där du ansvarar för att koordinera och projektleda försäljningen mot nya och befintliga kunder. I rollen kommer du främst:
- Ansvara för dessa projekt
- Delta i både privata och offentliga upphandlingar genom att bearbeta och skriva säljande anbudstexter
- Koordinera information i anbudsprocessen
- Andra förekommande administrativa uppgifter

Du kommer även stötta organisationen vid implementering av nya ramavtal, följa upp våra nyckelkunder samt arbeta med inflöde av kommande upphandlingar. Denna roll är en central funktion inom vår försäljningsorganisation.

Vi är en koncern som haft en framgångsrik tillväxt sedan starten 1997, vunnit flertalet priser och utnämningar längs vägen. Under de senaste två åren har StudentConsulting haft en tillväxt på en halv miljard kr och idag omsätter vi 1,6 miljarder. StudentConsulting är ett företag som genomsyras av entreprenörskap med ett högt tempo och stort fokus på resultat tillsammans med engagerade kollegor.

Detta söker vi:

Din profil:
Vi söker dig som har en mycket god förmåga att prioritera, strukturera och arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är mycket noggrann och har känsla för detaljer. Utöver detta behöver du ha en förmåga att hantera flera projekt samtidigt, ha ett affärssinne och ett öga för layout. Då du frekvent kommer ha kontakt med våra interna kollegor behöver du vara en person som har lätt att ta kontakt och är tydlig i din kommunikation.

Eftersom vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo, är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Du ska vara prestigelös och jobba tillsammans med teamet mot deadlines. Som stöd i ditt arbete har du våra tydliga processer, rutiner och mallar. Du kommer framförallt arbeta i Word, Excel, PowerPoint samt vårt egenutvecklade affärssystem. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med snabba beslut, där den ena dagen inte är den andra lik.

Krav:
* Eftergymnasial utbildning (högskola/universitet eller yrkeshögskola) inom management, ekonomi, juridik, försäljning eller liknande
* Mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet
* Pratar och skriver flytande på svenska och engelska

Meriter:
* Erfarenhet av en liknande roll
* Prata och skriva på norska eller danska

Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på vårt kontor i Vasastan i Stockholm. Möjlighet till arbete på distans finns.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vårt härliga team som driver försäljningen i koncernen och vara med på StudentConsultings fortsatta framgångssaga!

Är det dig vi letar efter? Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!

Sökord: Administration, Heltid, Försäljning, Sales, Koordinator

Sökord: Administration, Heltid, Försäljning, Sales, Koordinator

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons