Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven Redovisningsekonom till Formue

Driven Redovisningsekonom till Formue

Jurek Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos Formue får du en bred roll med stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att få hantera den löpande bokföringen internt samt bokföring åt Formues externa kunder. I din roll ingår även ansvar över HR-administration, där du jobbar tillsammans med Head of Human Resources. Du ingår i Formue Sveriges finance team och rapporterar till Head of Accounting. Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring intern ekonomi, avstämningar och periodiseringar
  • Löpande bokföring externa bolagskunder
  • Löpande HR-administration
  • In- och utbetalningar
  • Månadsbokslut
  • Utveckling av rutiner och processer
Du kommer att få många samarbetsytor både internt och externt. Förutom ett nära samarbete med dina kollegor i Sverige så kommer du även ha nära samarbete med kollegor i den norska organisationen, där man gemensamt mellan länderna stödjer och utvecklar varandra och koncernen Formue på bästa sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett driv och en vilja att utvecklas. Du gillar att arbeta självständigt och är samtidigt en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ, serviceinriktad och trivs med många samarbetsytor och varierande arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och noggrann. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ungefär 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Hos Formue erbjuds du en varm och välkomnande företagskultur där ett stort driv och engagemang genomsyrar hela organisationen. Du blir en del av ett härligt ekonomiteam som idag är 3 personer och det finns stora möjligheter för dig att utvecklas vidare i din roll. Formue har centralt beläget kontor i Stockholm och du erbjuds en hybrid lösning.

I den här processen samarbetar Formue med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Formue är en nordisk pionjär som utmanar finansbranschen med en rådgivning baserad på oberoende och transparens. Idag är vi omkring 360 medarbetare i Sverige och Norge. Koncernens huvudkontor finns i Oslo, och vårt svenska huvudkontor finns i Stockholm med lokalkontor i Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping och Uppsala. I Sverige är vi nu 75 medarbetare - och växer

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Matilda Thelin

matilda.thelin@jurek.se08-525 01 800

Dela jobbannonsen

Anmäl annons