Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven och engagerad resekonsult till vårt team, 80% tjänst.

Driven och engagerad resekonsult till vårt team, 80% tjänst.

Reseproducenten Skellefteå AB · Skellefteå · Ansök senast 30 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vilka är vi?

På gågatan mitt i Skellefteå ligger Reseproducenten, stans enda lokalt ägda resebyrå. En personlig fullserviceresebyrå med personal som har mångårig erfarenhet och stor kompetens.

Vi förmedlar charterresor, affärsresor, reguljära flyg- och tågbiljetter samt arbetar med pålitliga hotellagenter världen över. Vår specialitet är dessutom att skräddarsy grupp-och paketresor. Att ge kunden bästa möjliga service är en självklarhet för oss.

Vi arbetar tillsammans i ett litet team där allt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att hitta sin drömsemester. Eftersom våra kunder har olika drömmar och behov blir vår vardag aldrig grå och tråkig. Våra kunder finns både i butiken, på telefon och online och vi hjälper dem med allt från en enkel flygbiljett till hela paket med hotell, flyg, transfer och events.

Vem är du

Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en positiv miljö med mycket eget ansvar? Vi söker nu en engagerad, ambitiös och handlingskraftig resesäljare.

Vi jobbar bokstavligt talat med världen som vårt arbetsfält och våra kunder förväntar sig hjälp med att hitta rätt resa för just deras önskemål. Därför krävs att du är lyhörd, nyfiken och ansvarsfull och att du gillar att ge det lilla extra till dina kunder.

Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att ha koll på såväl de senaste resetrenderna inom ditt område. Du är full av energi, har ett högt driv och är en van problemlösare. Du är en förebild som engagerad säljare och ser möjligheter hellre än problem.

Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. Även om du har fokus på personliga säljmål ser du också vikten av att jobba i grupp och uppnå gemensamma mål inom gruppen.

Vi arbetar i en mängd olika interna samt externa system, bland annat flygbokningssystemet Amadeus vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av sedan tidigare. Vi ser dessutom gärna att du har god resvana och stor destinationskunskap. Och inte minst - passion för resor!

Kvalifikationer

Vi vill att du har:

- Erfarenhet av arbete med semesterreseförsäljning

- Erfarenhet att sälja kryssningar och eller frekvent använt kryssning som semesterform

- Goda försäljningsresultat

- Du är driven, ambitiös, hanterar många bollar i luften samt gillar eget ansvar.

- Goda destinationskunskaper

- Goda kunskaper i bokningssystemet Amadeus

- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande är erfarenhet av uppdatering av websidor. Samt vana av att uppdatera sociala medier.

Vad får du hos oss

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en positiv miljö och sälja det bästa som finns - resor. Du hjälper dina kunder att förverkliga sina semesterdrömmar. För att ytterligare öka din kompetens och stimulera din nyfikenhet så har vi möjligheter att delta i studieresor samt olika interna utbildningar som ger dig många möjligheter att utvecklas i din roll som resesäljare hos oss.

Anställningen är till att börja med 50% med möjlighet till mer tid vid hög arbetsbelastning.

Tillträde: December/januari

Plats: Nygatan 43 i Skellefteå

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu. Vi ser mycket fram emot att höra av dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Reseproducenten Skellefteå AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Reseproducenten Skellefteå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons