Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven och engagerad förskollärare

Driven och engagerad förskollärare

Sadelmakaren · Enköping · Ansök senast 8 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en eller två legitimerade förskollärare till Sadelmakarens förskola, belägen centralt i Enköping. Förskolan har ca 100 barn och i likhet med vår övriga verksamhet inspireras undervisningen och utbildningen av Reggio Emilia.

Du har god kännedom om förskolans läroplan och andra styrdokument och är van vid systematiskt kvalitetsarbete. Du har erfarenhet av att arbeta projekterande och att göra pedagogiska dokumentationer. Du leder ditt arbetslag och ansvarar för kvalitén i den utbildning och undervisningen barnen får ta del av. Du har barnen i fokus, är engagerad och skapar en lärorik och lustfylld förskolevistelse för barnen. Du har god kommunikationsförmåga med kollegor och vårdnadshavare i svenska, både i skrift och i tal. Du har erfarenhet av och behärskar olika digitala verktyg som arbetsredskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett mångkulturellt sammanhang och talar flera språk.

Du ingår i förskolans ledningsgrupp tillsammans med rektor och förskollärarkollegor och bidrar till det övergripande utvecklingsarbetet.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling. Vi praktiserar ett närvarande ledarskap där rektor finns nära till hands i både pedagogiska och praktiska frågor.

Wåga & Wilja förskolor startade 1999 och har i dag 7 förskolor, sex stycken i Järfälla och en i Enköping. Vi anser att man behöver Våga och Vilja för att nå framgång i livet. Varje pedagogs insats är av stor betydelse. Vi arbetar här och nu men vi "bygger framtiden".

Visionen med våra förskolor är att vi med vår arbetsinsats ska vara med om att förändra världen genom barnen.

Bolaget ägs av Atvexa, som har en stark övertygelse om att bästa resultat nås genom den mångfald som skapas när de 27 dotterbolagen självständigt utvecklar sitt verksamhethetside och pedagogiska inriktning.

Vi intervjuar löpande så inkom gärna snarast, dock senast 8 maj 2021 med din CV och ditt personliga brev till:

jaana.kivikangas@wagaowilja.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sadelmakaren

Placering

Enköping

Kontaktperson

Wåga & Wilja Förskolor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons