Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven kundservicemedarbetare till Bonnier

Bonnier Business Media Sales · Västerås · Ansök senast 5 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Bonnier Business Media Sales ingår i Bonnier AB, Nordens ledande mediekoncern. Vårt Västeråskontor består idag av 24 prenumerationssäljare och 6 stycken kundservicemedarbetare. Nu expanderar vi ytterligare genom att utöka kundservice. Vill du jobba i en fartfylld miljö med omväxlande arbetsuppgifter så kommer du att trivas hos oss.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att erbjuda utmärkt kundservice för Bonnier Business Medias kunder och medarbetare. Huvudsakligen kommer du ta emot och lösa frågeställningar från kunder via telefon och mejl och även agera support gällande internt administrativa uppgifter.

Du kommer ta emot och hantera kundens ärende på bästa möjliga sätt, samt informera om kringtjänster och erbjuda ett mervärde i varje kundkontakt. Du ger utomordentligt god service vid kontakttillfället, men också i efterföljande administrativt arbete ut mot kund. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en empatisk och lyhörd person med öga för detaljer, och är en bra problemlösare med ett säljande fokus som tar initiativ till att erbjuda kunden olika lösningar.

Du är flexibel och gillar att samarbeta och har en positiv livssyn. Det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Då dator kommer vara ditt främsta arbetsverktyg behöver du kunna kommunicera i det svenska och engelska språket flytande, samt navigera självständigt mellan flera olika system och gränssnitt. Vi söker dig med personlig mognad, social förmåga att kunna arbeta med olika sorters människor och i högt tempo.

Vi ser gärna att du har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom försäljning över telefon och god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift (svenska & engelska). Utbildning inom försäljning samt arbete med kundservice, winback eller inbound sales är meriterande, men inget krav. Likaså att vara intresserad av företagande och/eller ekonomi. Du är driven av resultat och gillar att jobba i en fartfylld miljö med effektivitet i fokus.

Inom Bonnier Business Media står vi för engagemang, öppenhet och positivitet. Vi sitter i fina, centralt belägna lokaler i Västerås.

Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillträda tidigare än sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bonnier Business Media Sales

Placering

Västerås

Kontaktperson

Bonnier Business Media Sales AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons