Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven konsultchef sökes till Perido HQ

Perido AB · Stockholm · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

För dig som trivs med kontaktskapande arbetssätt väntar här en spännande tjänst! En av våra duktiga konsultchefer ska gå på föräldraledighet och vi söker nu dig som vill ta sig an den rollen. Tycker du om att driva och utveckla affärer och är duktig på att skapa trygghet för våra konsulter? Då kan det vara dig vi letar efter!

Om tjänsten

Det här är helt enkelt en roll där du får bygga relationer och på ett affärsmässigt sätt skapa värde. Om du inte känner till Perido sedan tidigare är vi ett framgångsrikt rekryterings- och konsultbolag som är verksamma inom hela tjänstemannasektorn. Du kommer arbeta från vårt fina huvudkontor vid Slussen.

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef arbetar du brett, men med ett tydligt fokus, att våra kunder och konsulter ska trivas med oss. Mycket tid kommer ägnas åt att bearbeta befintliga kunder. Du genomför kundmöten, säkerställer att de är nöjda med vår leverans och fångar snabbt upp nya behov samt skapar förutsättningar för att vi ska kunna växa ute hos våra beställare.

I rollen fungerar du även som närmaste chef och kontaktperson för ett antal av våra konsulter som arbetar inom en mängd olika affärsområden. Det innebär bland annat att du har regelbundna avstämningar och uppföljningar, håller i lönesamtal och ansvarar för utformning av anställningsavtal.

Dina egenskaper

För att trivas i rollen är du en relationsbyggare av rang och ser nyttan av smidiga affärsupplägg. Du har vana av att hantera kunder, är social och utåtriktad. Dessutom är du strukturerad, noggrann och tar dig an uppgifter med stort engagemang.

Vi erbjuder dig en miljö med drivna kollegor som gillar tillväxt. Hos oss är ingen dag den andra lik och det är en vardag som vi hoppas du kommer uppskatta och trivas med! Är det just dig vi letar efter? Skicka in din ansökan redan idag, vi avser tillsätta denna tjänst inom kort!

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska

Plus i kanten:

  • Tidigare arbetat inom bemanningsbranschen

Omfattning och tillträde

Heltid, vikariat fram till 2021-05-31. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om du har frågor är du även varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Lovisa Hedlund, lovisa.hedlund@perido.se.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vi består idag av 50 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Perido AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Perido AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons