Driven Key Account Manager

Jungheinrich · Malmö

·

Ansök senast 9 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en Key Account Manager till Jungheinrich med placering i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av ett arbete som Key Account Manager i truck- eller logistikbranschen och har haft mycket kontakt med externa kunder är detta jobbet för dig!

Hos Jungheinrich får du möjlighet att utvecklas i rollen som Key Account Manager och endast du själv sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Intervjuer sker löpande så sök gärna tjänsten redan idag!

Vad kan vi erbjuda

Hos Jungheinrich erbjuds du en attraktiv tjänst som Key Account Manager där du ges ansvar för Jungheinrich nyckelkunder. Du får en gedigen introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Utöver en grundlön har du en årsbonus baserat på dina uppsatta mål. Du får även friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension som medarbetare hos Jungheinrich. Utvecklingsmöjligheterna är goda då Jungheinrich är ett internationellt bolag med en stark marknadsposition.

Rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Representera Jungheinrich och med våra logistiklösningar utveckla kundernas internlogistik
 • Du kommer ha det övergripande ansvaret för dina kunder, och tillsammans med vår eftermarknad, Logistikavdelning och Distriktssäljare, ge kunderna en samarbetspartner av världsklass
 • Att besöka befintliga och nya kunder och genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, avtalsförhandlingar och avtalsskrivning
 • Marknadsanalys, vilka segment, kunder samt befintliga avtal som löper ut
 • Prospektering
 • Agera "Trusted advisor" till våra KAM-kunder, där du säkrar så att de, utifrån TCO, Total Cost of Ownership får dem att inse att våra produkter genererar mervärde utöver lågt inköpspris
 • Agera affärsman, som kan se "The Big Picture", dvs vara den som ser den totala lönsamheten i affären och agera projektledare för olika delar av organisationen i ditt arbete att tillvarata kundens och företagets bästa
Som Key Account Manager kommer du ansvara för att underhålla, utveckla och förstärka affärsrelationer med Jungheinrich nyckelkunder och blivande nyckelkunder. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag som har korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar.

Du får ett självständigt jobb i ett snabbfotat, internationellt företag med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Du ingår i ett team av Key Account Managers som är placerade i Sverige och Danmark och samverkar med bland annat Distriktsäljare, systemsäljare, Sales Support och eftermarknad.

Du kommer i rollen som Key Account Manager att rapportera till Sales Director Sweden & Denmark

Vem är du?

Du är:
 • Driven
 • Har en stark initiativförmåga
 • Är förtroendeingivande
 • Har en naturlig affärsmässighet
Du har:
 • För att passa i den här rollen har du gedigen erfarenhet och stort intresse av lösningsorienterad - och teknisk försäljning
 • Du har god datorvana, Excell-Word-Power Point, men även tidigare erfarenhet av CRM-system och är van vid att använda detta i ditt dagliga arbete
 • Erfarenhet av att sälja produkter och tjänster med fokus på TCO, Total Cost of Ownership och ROI, Return On Investment.
 • Eftersom det är ett arbete som präglas av mycket kontakt med både interna och externa partners behöver du vara en god kommunikatör, både på svenska och engelska.
 • Giltigt och ej återkallat B-körkort är ett krav
 • Erfarenhet av arbete som Key Account Manager inom Logistik-, truckbranschen eller närliggande bransch är ett krav
Resor inom Sverige, Danmark och Tyskland förekommer regelbundet och i rollen förekommer ett måttligt antal övernattningar.

Ansökan

Planen för tillträde är snarast möjligt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning på sex månader.

Ansök snarast genom att klicka ansök här nedan i annonsen, bifoga CV, ev. personligt brev och möjligt tillträdesdatum.
Sista ansökningsdag är 2020-11-09, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så ansök snarast möjligt.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Joakim Klintestam, Sales Director Sweden & Denmark, via +46 (0)705-899551 eller joakim.klintestam@jungheinrich.se.

Om Jungheinrich

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 120 000 truckar. Företaget har totalt närmare 18 000 anställda och en omsättning på över 3,9 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på över 650 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Ljungby och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jungheinrich

Placering

Malmö