Driven entreprenadsnickare till Höglandet

Granflo Bygg AB · Eksjö

·

Ansök senast 30 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu entreprenadsnickare för arbete på det Småländska Höglandet.

GranFlo Bygg AB erbjuder en spännande och utvecklande roll som entreprenadsnickare med både bredd och spets. Är du en person som är driven och vill vara med på en spännande tillväxtresa, då kanske det är just dig vi söker!  
Som medarbetare på GranFlo Bygg AB  kommer du att arbeta med allt inom bygg. Beroende på verksamhet kommer dina arbetsuppgifter att innefatta nyproduktion, ombyggnation och renoveringar.Din profil

Granflo Bygg AB bygger framförallt industribyggnader, om och nybyggnation av kommersiella lokaler/lägenheter samt monterar modulhus. Vi har även en byggserviceavdelning som hjälper företag med sina byggprojekt på kort varsel. Vi har den senaste tiden fått in flertalet nya projekt i Vetlanda, Eksjö och Nässjö så vi söker därför dig som är bosatt i närområdet. Du har yrkesbevis som snickare och gärna några års erfarenhet men framförallt en vilja att fortsätta utvecklas.

Tjänsten ställer krav på B-körkort. 


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och GranFlo Bygg AB på ett föredömligt sätt.


Uppdraget är en direktrekrytering till GranFlo Bygg AB

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Höglandet.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Ansökningstid: Ansök senast den 16 december.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Granflo Bygg AB

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Empleo Vetlanda AB