Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven ekonomiassistent till familjär redovisningsbyrå i city 

Driven ekonomiassistent till familjär redovisningsbyrå i city 

Vindex AB · Stockholm · Ansök senast 5 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi på Vindex en ekonomiassistent till en hyrrekrytering för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult genom oss på Vindex för att därefter övergå i fast anställning hos kunden, givet ett gott samarbete. I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett genuint arbetsteam där du erbjuds möjligheten att lära dig mer om löpande redovisning fram till ett komplett bokslut.

Placering: Stockholm city

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Driven ekonomiassistent till familjär redovisningsbyrå i city:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Moms- och skattehantering
  • Registrering av in-och utbetalningar
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

Kvalifikationer för rollen som Driven ekonomiassistent till familjär redovisningsbyrå i city:

  • Gymnasial eller yrkesinriktad utbildning inom ekonomi
  • Minst ett års arbetserfarenhet som ekonomiassistent
  • God kommunikationsförmåga på svenska, såväl i tal som skrift
  • Tidigare anställning eller praktik på redovisningsbyrå är meriterande, men inget krav

Personliga egenskaper

Som person är du en social, kommunikativ och utåtriktad person med driv. Du är öppen och lyhörd i samarbete med kollegor och har en vilja att växa tillsammans med företaget. Utöver det är du noggrann med ett sinne för detaljer.

Ansökan

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPEKASS1948. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se, 070-340 78 03) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vindex AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Vindex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons