Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven bemanningsassistent till Agito i Stockholm

Driven bemanningsassistent till Agito i Stockholm

Agito Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din roll

I rollen som bemanningsassistent till Agito kommer du att lära dig mycket om Agitos verksamhet och hur hälso- och sjukvårdsbranschen fungerar i stort. Du arbetar med enklare och mer avancerade administrativa arbetsuppgifter. Du är den som ser till att Agitos konsulter får bra boenden och resor samt får en god service vid varje enskild beställning. Du går igenom alla inkommande nya kandidater samt genomför telefonintervjuer. Vid fakturering är du den som ser till att alla våra konsulter har lämnat in fysiska tidrapporter samt godkänt sina arbetspass i vår konsultportal i tid vilket innebär att vissa dagar i månaden behöver du kunna arbeta efter kl.17.00. BA rollen hos oss är en viktig roll både externt mot våra konsulter samt internt som stöd för våra konsultchefer. Jag som din närmaste chef samt dina kollegor är kompetenta, erfarna och har hög ambitions och kvalitetsnivå - min målsättning är att du ska trivas i vårt team! I Agito finner du en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar. En tydlig framåtanda och du får vara med på en spännande utvecklingsresa, utbyte och samarbete mellan de olika kontoren bl a konferenser och den årliga resan är några av höjdpunkterna som ger många goda skratt, delade erfarenheter och ökad gemenskap.

I jobbet ingår att

  • administrera och boka boende och resor till våra sjuksköterskor
  • ansvara för tidrapportering
  • stötta konsultchefer administrativt
  • intervjua kandidater, administrera kontroller
  • ta in referenser
  • ansvara för Agitos event, kampanjer, beställa markandsmaterial

Din profil

Med dig till oss har du minst ett års arbetslivserfarenhet inom service och personalnära arbete som kan appliceras på ovan beskrivning. Ditt intresse för person, relation och arbetsmarknad är stort. Att du är van vid att använda telefon och dator som dina främsta arbetsredskap förutsätter vi tillsammans med krav på körkort. Du trivs bäst i mötet med andra människor och har lätt för att skapa och bygga långsiktiga relationer. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål, men också våga utmana. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett driv, är resultatinriktad och engagerad. Du gillar att ingå i ett mindre team där samarbete, gemenskap och prestigelöshet krävs.

Stämmer allt in på dig finns ingen anledning att vänta med att skicka mig din ansökan, jag kommer jobba löpande med urvalet och tillsätta tjänsten när rätt person dyker upp. Senast den 31/8 vill jag dock ha din ansökan maria.bengtsson@agito.org . Jag nås på 072-5992025.

Hälsningar Maria Bengtsson, Agito Sverige AB, Stockholm

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agito Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Agito Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons