Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker

HKScan · Kristianstad · Ansök senast 16 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet från VVS, ventilation eller kyla? Då kan det vara dig vi söker till vår media-grupp på HKScan i Kristianstad!

Dina arbetsuppgifter

Som drift/mediatekniker kommer du övergripande att arbeta med driftsupport, underhåll, förbättringsarbete och systemövervakning av våra media-anläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Sköta drift, underhåll och övervakning av ångproduktion, värme- och kylsystemen, tryckluft och gaser.
  • Att utföra förebyggande, korrigerande och akut underhåll.
  • Medverka till att ta fram och uppdatera nödvändig och önskvärd dokumentation för drift och underhåll.
  • Deltaga i riskanalyser samt miljöanalyser.
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har sedan tidigare en teknisk bakgrund och ett par års erfarenhet inom drift och underhåll. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom kyla, VVS, eller ventilation. Rollen kräver att du är serviceinriktad och har en god kommunikationsförmåga. Du är nyfiken, vill lära dig nya saker och vill alltid fortsätta utvecklas i din roll. Då du ibland kommer att ställas inför utmanande uppgifter är din självständighet, initiativförmåga och kreativitet också viktiga faktorer för att lyckas i rollen.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid med placering i Kristianstad. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till en början är inhyrd via Wikan Personal i sex månader för att sedan gå över i anställning på Scan förutsatt att allt fungerar.

Arbetstiden är dagtid 07.00-16.00.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se, Pga semestertider kommer intervjuer hållas under vecka 33 och 34. Sista ansökningsdag är den 16/8.

För mer information eller om du har några frågor kring tjänsten, kontakta Andreas Håkansson på 044 - 590 65 07.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HKScan

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Andreas Håkansson

044-590 65 07

Dela jobbannonsen

Anmäl annons