Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker VA

Mälarenergi AB · Västerås · Ansök senast 17 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Drifttekniker sökes till Drift VA, Distributionsnät
Trivs du i ett aktivt arbete och vill ha variation då kan tjänsten som Drifttekniker VA vara något för dig.

Beskrivning arbetsplatsen

Distributionsnät består av ca 60 medarbetare fördelat på fem enheter (Drift VA, Drift FV, förebyggande underhåll , Projekt och Nätinformation). Avdelningen ansvarar för all drift och underhåll av koncernens FV-, kyla- och VA-nät dygnet runt inom vårt verksamhetsområde. Utöver detta ansvar vi även för projektgenomförande och dokumentation. Enheten Drift VA består av byggledare, drifttekniker, en administratör och jag som enhetschef. Totalt är vi idag 12 personer på enheten.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi drifttekniker som ska arbeta med allmänna arbetsuppgifter kring drift och avhjälpande underhåll inom VA. Tyngdpunkten ligger på det avhjälpande underhållet med reparationer, rörläggning, schaktning som huvudarbetsuppgift. Viss administration förekommer i arbetet. Vi har även ett tätt samarbete med drift fjärrvärme och hjälps åt när behov uppstår, därav kan även arbeten på fjärrvärme- fjärrkylenätet bli aktuellt. Våra arbeten sker ute på vägarna och det är av största vikt att vi arbetar säkert och följer de regler och processer som gäller för arbetet. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller liknande, alternativt erfarenhet och/eller utbildning från VA-branschen. Arbetslivserfarenhet som mekaniker eller inom anläggning eller tung industri ser vi som meriterande. God datorvana är ett krav liksom B-körkort, behörighet för tunga maskiner och fordon är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar. Du kommer att ansvara för att arbetet blir utfört på ett korrekt och säkert sätt enligt föreskrifter och lagstadgade regler. Du gillar problemlösning och genom att ifrågasätta så vill du förbättra processer och arbetssätt. Du trivs att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta och ställer gärna upp och hjälper dina kollegor vid behov. Vidare så ser vi att du är teknikintresserad och praktiskt lagd.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mälarenergi AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Ann-Charlotte Arnell

021-395124

Dela jobbannonsen

Anmäl annons