Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till Nacka Vatten och Avfall.

Drifttekniker till Nacka Vatten och Avfall.

Dreamwork · Nacka · Ansök senast 28 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Vi söker nu för ett konsultuppdrag dig med erfarenhet från drift- och underhållsarbete i VA-branschen alternativt har du arbetslivserfarenhet från industri, verkstad, montage eller el.

Arbetet sker dagtid, inga skift eller jourtider.
Omfattning: Heltid 100%
Start: så snart som möjligt
Längd: 6 månader som kan leda till anställning hos kunden.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om verksamheten

Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos kunden.

Mer om tjänsten

Som drifttekniker jobbar du med samtliga tekniska anläggningar inom ledningsnätet, vilket innefattar pumpstationer, vattentorn och LTA-stationer. Du arbetar löpande med underhållsåtgärder på våra anläggningar och till hjälp använder du dig av kundens Scadasystem samt deras ärendesystem.

Tjänsten är en bred och omväxlande roll och en arbetsdag kan innebära allt från att arbeta ute på fältet, till reparationer i deras verkstad och underhållsarbete på våra stationer. Underhållet kan bestå av målning, byte av backventiler, reparera pumpar, felsökning av styrsystem samt av tekniska kommunikationslösningar (ex byte av modem mm).

Du kommer att vara en del av en engagerad och serviceinriktad arbetsgrupp, idag bestående av 12 medarbetare. Vissa dagar arbetar du tillsammans med kollegor, medan du andra dagar arbetar helt på egen hand.

Din profil

För att axla rollen på ett effektivt sätt ser vi att du tidigare arbetat med avhjälpande underhåll, dvs akuta ärenden som behöver åtgärdas omgående, då gärna från VA-branschen alternativt har du arbetslivserfarenhet från industri, verkstad, montage eller el.

Gärna att du har en utbildningsbakgrund som drift- och underhållstekniker eller motsvarande men du kan också förvärvat kompetensen genom relevant arbetslivserfarenhet.

Om du har gått någon av följande utbildningar så är det meriterande:
  • Arbete på väg
  • Säkra lyft
  • Heta arbeten
För att trivas i rollen söker vi dig som kan arbeta självständigt men även har god samarbetsförmåga eftersom vi hjälper och stöttar varandra inom de olika områdena. Arbetet är föränderligt och olika frågeställningar uppkommer under en arbetsdag och du behöver därför vara lyhörd, flexibel och lösningsorienterad. Tack vare servicekänsla och god kommunikativ förmåga är du bra på att skapa förtroende och goda relationer då tjänsten innebär tät kontakt med våra kunder och entreprenörer.

Som person är du initiativtagande, positiv och vill vara en god representant för Nacka vatten och avfall och våra värderingar. Vi söker dig som vill ta ansvar och får saker att hända. Du vill gärna bidra till förbättring och utveckling och du trivs i en roll där initiativ, engagemang och idéer är välkomna. Du tycker om att dela med dig och stötta dina kollegor med din kunskap och du uppskattar att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter.

Ansökan

Verkar detta vara ett jobb för dig, så är du välkommen att söka genom att använda länken i annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dreamwork

Placering

Nacka

Kontaktperson

Jörgen Piontek

jorgen.piontek@dreamwork.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons