Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till Megufo AB

Megufo AB · Gislaved

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Megufo AB

Megufo AB är ett värmeverk i Gislaved med två gaseldade ångpannor på 5 MW och en värmepanna på 6 MW. Företaget ägs till lika delar av Gislaved Gummi AB och Gislaved Folie AB. Megufo AB:s främsta uppgift är att leverera processånga, värme, tryckluft och kylvatten till ägarna.

Drifttekniker


Arbetet innebär i första hand drift, rondering och underhåll av våra energi- och värmeanläggningar. Utföra analyser och optimering av produktionen, delta i energiprojekt samt utföra service och underhåll på energi-, värme- och ventilationsanläggningar kommer vara en del av dina arbetsuppgifter. Anläggningen drivs med periodisk tillsyn, vilket innebär beredskapstjänstgöring var fjärde vecka. Utmaningen i tjänsten ligger främst i att upprätthålla hög kvalitet i arbetet samt att utveckla arbetsmetoderna för att ytterligare effektivisera verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse. Du har passande utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot energiteknik. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och kunnande från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper inom pneumatik, hydraulik, styr- och reglerteknik samt el-behörighet är meriterande.

Som person är du handlingskraftig, analytisk och strukturerad med högt eget driv. Du har en positiv grundinställning, hög social kompetens och vill utvecklas inom området. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du hanterar svenska i tal och skrift och har god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Ett fritt, spännande och omväxlande jobb med många möjligheter. Du blir en viktig nyckelspelare i Megufos organisation. Stor del av arbetet utförs hos Gislaved Gummi AB och Gislaved Folie AB.

Placeringsort: Gislaved
Omfattning: 100%, dagtid med beredskapstjänstgöring var fjärde vecka
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Megufo AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 14 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennie Gunnarsson på telefonnummer 0371-394102 alt. jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Megufo AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB