Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till fast tjänst eller sommarjobb!

StudentConsulting · Göteborg

·

Ansök senast 13 maj (7 dagar kvar)

Söker du en fast tjänst eller ett sommarjobb som Drifttekniker? Se då hit!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi Drifttekniker till vår kund Primär! Primär är en koncern bestående av tidigare Estate Service Management, Primär fastighetsförvaltning och Fervent cleaning Company som nu verkar under det gemensamma varumärket Primär. Primär har just nu många spännande uppdrag på gång i deras verksamhet i Väst och behöver därför utöka personalstyrkan med en kvalificerad Drifttekniker med placeringsort Göteborg.

Som Drifttekniker hos Primär ingår du i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga i gruppen för åtaganden i deras uppdrag mot våra kunder. Du ansvarar för den dagliga driften, vilket innebär operativt arbete som Drifttekniker såsom:
 • Tillsyn-skötsel samt FU enligt avtal med kund
 • Alla typer av förekommande åtgärder och service på värme samt ventilationsanläggningar
 • Felsökning på Styr och regleranläggningar
 • Samordna samt vid behov leda arbete internt vid framtagning av enklare offerter och genomförande av uppdrag
 • Följa upp genomförda uppdrag som UE utfört
 • Bevaka och genomföra myndighetsbesiktningar
 • Ansvara för inmatning och genomföra analyser i AO system
 • Att dokumentera och uppdatera tekniska rapporter till kund
 • Medverka vid statusbesiktningar vid behov
Vi söker dig som antingen är ute efter en långsiktig tjänst och/eller söker ett jobb över sommaren. Start för tjänsten över sommaren är v.27 och du kommer att jobba sex veckor framåt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Primär. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker är utbildad fastighetstekniker/drifttekniker och/eller har erfarenhet inom yrket. Om du har erfarenhet inom Styr & Regler samt El-behörighet ser vi det som mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du:
 • Har kännedom om energioptimering i fastigheter
 • Kan förstå sambandet mellan de olika systemen i en fastighet
 • Har grundläggande datorkunskaper
 • B-Körkort
Som person är du serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person är du ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kund samt entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

På Primär arbetar man utifrån deras värderingar MER; Mål-medveten, Engagemang och Respektfull och ser gärna att du delar dessa värderingar med dom. Vidare uppskattar vi att du som person är nyfiken och positiv, har initiativförmåga och kan skapa positiva kontakter såväl internt som externt.

Är du den vi söker? Skicka gärna din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Energioptimering, Styr & Regler, Fastighetstekniker, El, Drifttekniker

Sökord: Energioptimering, Styr & Regler, Fastighetstekniker, El, Drifttekniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg