Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till Bagageanläggningen på Stockholm Arlanda Airport

Drifttekniker till Bagageanläggningen på Stockholm Arlanda Airport

Swedavia · Sigtuna · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du tekniskt intresserad, initiativtagande och vill arbeta på en unik arbetsplats? Vi har jobbet för dig som har erfarenhet av mekanik, el, eller styr-och reglerteknik!

Anläggningar och System har uppdraget att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer. Till Bagage Operations söker vi nu en Drifttekniker som ska arbeta med drift och underhåll av våra bagageanläggningar.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att delta i arbetet med att driva en flygplats i toppklass! Du kommer att arbeta i ett engagerat och ambitiöst team som ser till att vi har nöjda resenärer som lämnar och anländer till vår flygplats.

Dina arbetsuppgifter
Som drifttekniker är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll i våra bagageanläggningar. Bland arbetsuppgifterna ingår förebyggande- och periodiskt underhåll, förbättringsarbete och akut felavhjälpning/felsökning. I arbetet med våra bagageanläggningar kommer du bl.a. i kontakt med Elinstallationer, IT, Styrsystem, Mekanik och Pneumatik.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller motsvarande samt minst 2 års teknisk arbetserfarenhet inom exempelvis mekanik, el, PLC, styr-och reglerteknik.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av tekniskt underhåll av större system inom processindustrin. Om du har El-behörighet eller erfarenhet från industrielektronik är det meriterande.

Då arbete kan ske på annan del av flygplatsen alternativt en annan flygplats är det krav på B-körkort. Goda tal och skrivkunskaper i svenska och engelska är också krav för tjänsten.

Som person gillar du att lösa problem och har en bra känsla för kundservice. Du har lätt att skapa nya kontakter och samarbetar väl med andra. Du gillar problemlösning och har lätt för att prioritera vid plötsligt uppkomna arbetsuppgifter. Vi arbetar aktivt för mångfald och då gruppen består övervägande av män ser vi gärna kvinnliga sökande.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Du kan läsa mer om vad säkerhetsprövning innebär på Säkerhetspolisens hemsida.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swedavia

Placering

Sigtuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons