Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker /ovk funktionkontrollant Forsmark

ISS Facility Services AB · Östhammar · Ansök senast 31 dec. (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

ISS söker ovk Funktionkontrollan/ Drifttekniker till uppdraget på Forsmarks kärnkraftverk

ISS ENERGY har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Driftekniker kommer du att ansvara för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av kylanläggningar och värmepumpar med tillhörande styrutrustning, så som ventilationsaggregat mm. Du kommer ansvara för servicearbeten och extrabeställningar till kunden och dess hyresgäster. Exempel på de huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i din roll:
  • Ansvara för tilläggs- och ändringsarbeten till beställare.
  • Ansvara för att arbetet utförs i enlighet med kundens byggnadstekniska riktlinjer.
  • Utföra myndighets och kravställda besiktningar och kontroller.
  • Utföra Obligatorisk ventilations kontroll
  • Vid behov ansvara för beställning och uppföljning av underentreprenörer.
  • Ansvara för framtagning av förslag på förbättringsåtgärder.
  • Du kommer även vid behov vara behjälplig med tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheternas funktioner och anläggningar.
  • Ansvara för uppföljning och återrapportering i ärendehanteringssystem samt till kund.
  • Ansvara för att bidra till en ökad kundnöjdhet hos brukare och hyresgäster.
Vem är du?

Du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer. Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor.

Rollen är självständig, därför ser vi att du är van att arbeta självständigt men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt då du kommer ingå i en arbetsgrupp bestående av b.la. elektriker, Snickare och energitekniker, mekare och hiss/traverstekniker.

Din bakgrund

Vi söker dig som har dokumenterat yrkesbevis av liknande uppgifter. Vidare bör du ha några års praktisk erfarenhet inom kyla/ ventilation och gärna Ovk som besiktningsman .

Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, B-körkort krävs. Du ska kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Forsmark men resor kan förekomma inom regionen. Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan (CV och personlig presentation) snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Servicechef Bert pettersson 0724530573 Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ISS Facility Services AB

Placering

Östhammar