Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker med inriktning mot ventilation och styr till Coor i Stockholm

Drifttekniker med inriktning mot ventilation och styr till Coor i Stockholm

Coor Service Management · Stockholm · Ansök senast 13 juni

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du utbildad drift- och fastighetstekniker som söker en ny spännande utmaning? Är du självgående och trivs bra i en industrimiljö? Då kanske du är vår nya kollega!

Om rollen
Till vårt team inom fastighetsunderhåll hos en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en drifttekniker med inriktning mot ventilation och styr. I rollen kommer du både självständigt och tillsammans med dina kollegor arbeta med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna. Vi har fått förtroendet att bidra med vår hjälp och expertis inom fastighetsunderhåll och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter.

Du blir en del av ett gäng med en god sammanhållning där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Felsökningar och reparationer och underhållservice av fastighetstekniska installationer vid felanmälningar
  • Säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av fastigheterna beträffande drifttekniska samt VVS - tekniska frågor
  • Ronderafastigheterna efter förutbestämda mallar
  • Långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
  • Upprätthålla goda kundrelationer samt informera kunden om dagliga operativa frågor
  • Delta vid offert- och kalkylarbete eller medverka i olika projekt
  • Vara aktiv i förbättringsarbetet för vår verksamhet
  • Återrapportera arbete och tid i app på arbetsmobil
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer vara schemalagd på vardagar mellan kl. 07-16. Du rapporterar till driftchef och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Vår kandidat
Vi söker dig som är har en utbildning inom drift - och fastighetsteknik samt minst ett års erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen. Vi ser att du har ett B-körkort och du talar och läser svenska obehindrat. Har du dessutom erfarenhet av och trivs bra med att arbeta i en industrimiljö så är detta meriterande.

Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet
Vi ser att du är en serviceinriktad person med ett kundfokus och ett genuint intresse för teknik. Som person är du ansvarstagande och lösningsorienterad då du till stor del kommer ansvara för vår anläggning och att du slutför de arbetsuppgifter som du påbörjat. Du har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter och en nyfikenhet av att lära dig nya uppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personliga sida där vi gärna ser att du är ödmjuk och prestigelös lagspelare som stöttar upp där det behövs och samarbetar med dina kollegor. Vi vill gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta driftchef Peter Heyman på peter.heyman@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Coor Service Management

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons