Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker inom VA

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Tekniska driftavdelningen söker vi en Drifttekniker inom VA.

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, tryckstegrings- och pumpstationer. Arbetet omfattar allt från mindre rutinärenden till arbete med utveckling, utrednings- och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion.

Tillsammans med övrig driftpersonal jobbar ni för att den dagliga driften sköts enligt gällande lagar och föreskrifter.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där beredskap efter kontorstid ingår.

Vi söker dig som har utbildning inom driftteknik eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har datorvana. B-körkort är ett krav.

Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt på hur du är som person. Vi ser gärna att du är teknikintresserad, att du trivs och stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem. Stor tyngd kommer att ligga på egenkontrollarbetet för anläggningarna och vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och du ska vara noggrann med dokumentation och rapportering.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du ska tycka om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret består av drygt femtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution, gatu- och parkverksamhet samt idrott- och friluftsdrift. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu känner att vi har behov av förstärkning inom enheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Natasha Montes, gruppledare för pumpstationer, 08-570 489 18, natasha.montes@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö