Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker Helsingborg

Wihlborgs Fastigheter AB · Helsingborg · Ansök senast 23 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du kundkontakt, har en hög servicekänsla samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Är du driven, nyfiken och duktig på att lösa problem? Läs då mer om rollen som drifttekniker hos oss.

På Wihlborgs har vi ambitionen att ligga i framkant både när det gäller kundservice och effektiv drift och därför stärker vi nu upp vårt härliga team i Helsingborg med ytterligare en drifttekniker.

Som drifttekniker hos oss ser du till att tillsyn och felavhjälpande underhåll på våra fastigheter sker på ett effektivt och proffsigt sätt. Du agerar som en servicefunktion och rådgivare till våra fastighetsvärdar och förvaltare samt medverkar vid kontakter med hyresgäster, entreprenörer och leverantörer. I denna roll driver du egna mindre projekt och du gör felsökningar, genomför energisparåtgärder och fungerar som beställarfunktion av mindre underhållsåtgärder av ventilations- och värmesystem.

Vem är du?

Vi tror att du har en utbildning inom driftteknik och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet och du har jobbat inom detta område i minst fem år. Vi efterfrågar en bred kompetens och ser därför gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom följande områden; El, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och övervakning och då med inriktning mot fastigheter.

Du har god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta i team. Du är van att arbeta självständigt och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Denna roll kräver att du kan både läsa och förstå el-och VVS-ritningar, har kunskap om Bas2 och det är en även en fördel om du har systemintegratörsutbildning.

Utöver god kunskap om fastigheter och dess teknik är det också viktigt att du har lätt för att möta människor då mycket av arbetet handlar om kommunikation.

Goda datakunskaper samt körkort är ett krav.

Kom och utvecklas med oss

Du erbjuds en roll med hög grad av självständighet i kombination med ett stort ansvar där du jobbar tillsammans med prestigelösa medarbetare i ett klimat som uppmuntrar till nytänkande. Rollen som drifttekniker är en stödfunktion till vår förvaltningsorganisation och du kommer att rapportera till Magnus Lambertsson som är regionchef i Helsingborg.

Wihlborgs är en platt organisation med nära till beslut och vi värdesätter vår gemenskap och vår arbetsmiljö. Vi arbetar aktivt med vår arbetsplatskultur och är sedan 2016 certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work. Vår organisation och vårt arbetssätt präglas av enkelhet och utgår från våra värdeord; Handlingskraft, ärlighet, kunskap och gemenskap.

Det är i vårt dagliga arbete som vi lägger grunden till goda kundrelationer. På Wihlborgs förvaltar vi våra fastigheter med egen personal. Det gör att vi kan ha en nära, kontinuerlig dialog med våra hyresgäster för att på bästa sätt tillgodose deras behov. Förutom den dagliga kontakten gör vi vartannat år en kundundersökning – Nöjd kund-index. Syftet med den är att identifiera både framgångsfaktorer och utvecklingsområden. Med den som grund arbetar förvaltningsgrupperna vidare för att utveckla vår verksamhet och vårt erbjudande.

Urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 23 september, via vår hemsida. Har du frågor kontakta Jessica Barkman, HR-specialist på jessica.barkman@whilborgs.se alt. på 073 – 037 57 24.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wihlborgs Fastigheter AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Wihlborgs Fastigheter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons