Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker Collaboration / IT-drift

Bravura · Sundsvall · Ansök senast 1 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort intresse och erfarenhet av arbete med IT-drift? Här har du möjlighet att arbeta i en roll med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker drifttekniker för kunds räkning.

ArbetsuppgifterI rollen som drifttekniker arbetar du som konsult hos företagets slutkund. Du ingår i en driftgrupp där du arbetar med allt från ärendehantering till att delta i projekt. Du arbetar med felsökning och felavhjälpning av de ärenden som kommer in, som främst består i användarsupport, installation av mjukvara och konfigurering. De användarfrågor som kommer in behandlar felanmälningar, beställningar, lösenord och dagligt arbete med applikationer såsom Active Directory, Exchange, Skype, Office 365 och annan mjukvara.

Teamet du arbetar i består av fem personer som arbetar som drifttekniker och arkitekter. Du arbetar även tätt med slutkunden i ett projektteam.

Formella krav
  • Erfarenhet av Microsoft Exchange, Active Directory och Skype.
  • Erfarenhet av arbete inom IT-drift.
  • Erfarenhet av ärendehantering
  • Erfarenhet av processorienterat arbete är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
I rollen som drifttekniker har du ett nära samarbete med företagets slutkund, vi ser därför att du är en kommunikativ person med god känsla för service. Eftersom du arbetar både självständigt och i team är du en flexibel person som både kan driva ditt eget arbete och samarbeta i projekt. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för IT-drift. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i denna tjänst.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundsvall
Lön: Enlig överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, teknik, support, supporttekniker, tekniker, helpdesk, Office 365, AD, Active Directory, Exchange, Skype, mjukvara, konsult

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons