Driftstekniker till TietoEVRY

Bravura · Kalix

·

Ansök senast 27 nov. (32 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren driftstekniker med kunskap inom SQL och Windows server? Vill du arbeta på ett företag i framkant?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fr.om. 2020-09-21 t.o.m. 2021-03-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterI rollen som driftstekniker kommer du att arbeta med underhåll och installation av hård- och mjukvara i företagets driftcenter. Du kommer att sköta underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer. Utöver underhåll så kommer du även att lösa supportärenden och utföra installationer av applikationer, system och servrar.

Formella krav
  • Erfarenhet av SQL, Windows Server
  • Meriterande med erfarenhet av Azure
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
I denna roll är det viktigt att du är van att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt. Vi ser även att du som person har god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: 2020-09-21
Plats: Kalix/Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: server virtualisation, storage, Windows Server, server, SQL, nätverk, Azure, IT, drift, teknik, installation, underhåll, applikationer, infrastruktur, Luleå, Kalix

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Kalix