Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driftspecialist till engagerat konsultbolag!

Driftspecialist till engagerat konsultbolag!

Acely AB · Stockholm · Ansök senast 1 nov. (31 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

På Acely jobbar nyfikna och ambitiösa konsulter som tillsammans skapar framtidens digitala och hållbara produkter och tjänster. Ambitionsnivån och viljan att göra skillnad är hög, både hos våra kunder och samhället i stort. Därför vill vi arbeta med dig som vill vara med och utveckla våra relationer och affärer.

Vem är du som konsult på Acely?
Allt vi gör bottnar i ett starkt personligt engagemang, där våra kunder och konsulter utgör kärnan. Därför fokuserar vi såklart mycket på vem du är, vad du gjort och vad du vill göra.

Visst känner du igen dig när vi pratar om hybrida miljöer, automatisering, virtualisering och tillgänglighet? Bra! Då har du koll på systemförbättringar, drift och underhåll samt applikationshanteringen i olika IT-miljöer.

När du pratar om det du gillar och kan, nämner du sannolikt VMware, Powershell, Azure/Windows Server eller nät.
Molnet? Att du kan M365 är bra, men det är stort och du kan säkert andra produkter inom den enorma produktpaketeringen du vill berätta om eller dela med dig av med andra.

Din befintliga kompetens vill vi ta del av och självklart finns det plats att fortsätta utvecklas inom det du drivs av! Du har sedan tidigare skapat dig en god kännedom om olika driftmiljöer:
  • Vill du jobba i en driftmiljö vet du säkert att man vill ha koll. Övervakning och monitorering är något du gillar.
  • Du är ambitiös och har således kunskaper inom dina favorittekniker - vilka är teknikerna?
  • Du är entusiastisk över molnet på många sätt - är migrering från en plattform till en annan en favorit?
Vi vill ge dig verktygen och förutsättningarna att förverkliga den utveckling du önskar. Du kommer att tillhöra en grupp människor som bryr sig om varandra och vi är intresserade i att höra mer om vad ditt nästa steg är.

Varför Acely?
Vi har under åren - det senaste decenniet faktiskt - hjälpt våra kunder och konsulter att fortsätta utveckla framtidens teknologi tillsammans. Vi är ett framgångsrikt och engagerat konsultföretag specialiserade på roller inom IT. Vi arbetar med seniora konsulter, där kompetens, kvalitet och människa står i centrum.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vara konsult hos oss ska vara just det - roligt! Därför har vi naturligtvis gemensamma aktiviteter där vi samlas och får ta utbyte av varandras expertis. Vill du ta en dag och arbeta på vår soldränkta takterrass efter ett utmanande tennispass? Då gör vi det tillsammans på kontoret invid Östermalms IP och Tennisstadion.

Vill du bli en del av Acely?
Då tycker vi att du ska höra av dig, för hos oss tar du plats i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag! Vi vill gärna höra mer om hur du vill att din framtid ska utformas.

Kontakt:
Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se
Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@acely.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Acely AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen