Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driftsättare Ångturbin

Siemens Energy AB · Finspång · Ansök senast 15 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Driftsättare Ångturbin


Följ med på vår resa in i framtiden #SiemensEnergy

Vi på Siemens Energy, med 91000 anställda i över 90 länder är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld.

På Siemens Energy värdesätter vi mångfald genom att inkludera och samarbeta med människor med olika tänk, bakgrund, erfarenhet, kompetens och egenskaper inom alla organisationsnivåer.

Bli en del av vårt team – här får du bidra med din energi!

Driftsättning Fältservice IST

Siemens avdelning för ångturbiner som arbetar med montage, driftsättning och fältservice av ångturbiner ökar sin kapacitet och söker nu erfarna driftsättare.

Som driftsättare kommer du att arbeta med planerat och avhjälpande underhåll på alla våra ångturbinmodeller


Vår personal utbildas successivt enligt ett certifieringsprogram som ligger till grund för din fortsatta utveckling. Programmet innefattar teori, såsom interna och externa kurser, och praktik i form av övningar här hemma i vår utbildningsmiljö såväl som ute på site.

Utmaningen:

  • Arbetet omfattar driftsättning samt inspektioner och service av ångturbinanläggningar hos våra kunder.
  • Du kommer att ha hela världen som arbetsfält och därför kommer du att resa i stor utsträckning. Arbetet är fritt med stort personligt ansvar och bedrivs i nära samarbete med våra kunder, både interna och externa.
  • Föra dialog med kund och projektledare utifrån varierande tekniska problem. Vara Siemens representant ute på fältet.
  • I ditt ansvar ingår att hålla uppgjord tidplan för maskinen, driva och hålla samman arbetet på site, utbilda medarbetare samt dokumentera arbetet i form av checklistor och rapporter.

I tjänsten ingår ca 200 resdagar per år vilka kan komma att ske med kort varsel.


Vem är du?

  • Du har dokumenterad erfarenhet av driftsättning och av resandejobb.
  • Du är en van och trygg problemlösare, du ser lösningar och möjligheter i förändringar i stället för problem. Vidare är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och en väl utvecklad känsla för kvalitet.
  • Du är positiv och drivande, har lätt för att bygga nätverk och är van att jobba i team med ett tydligt mål.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska samt har en förmåga att anpassa dig till främmande kulturer

Varför ska du jobba hos oss?

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan – från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter.

Läs mer om Siemens Energy här:

www.siemens-energy.com

Ansökan

Tveka inte – skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs , id nr 222183 senast 2020-12-31.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Thomas Myrstigen på tel. 0122-84375 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Louise Edengren på tel. 0122-82404.

Placeringsort:Finspång

Fackliga representanter:

Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21

Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24

Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33

Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69


#LI-LE1

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy AB

Placering

Finspång

Kontaktperson

Siemens Energy AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons