Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driftig Verksamhetsledare med dansintresse! 

Driftig Verksamhetsledare med dansintresse! 

Umeå Dansskola · Umeå · Ansök senast 14 jan. (34 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om oss/jobbet

Umeå Dansskola erbjuder en trygg mötesplats för alla individer i alla åldrar, där sceniska yttryck ligger i fokus. Verksamheten ger möjligheter för barn och unga att uttrycka sig med hjälp av sin egen kropp/röst och att de unga ska bli stärkta av känslan att befinna sig i ett sammanhang.

Umeå Dansskola bidrar också med dans som ett konstnärligt uttrycksmedel som berikar Umeå som kulturstad.

Som verksamhetsledare hos oss arbetar du självständigt utifrån arbetsbeskrivning från styrelsen. Du planerar, genomför, följer upp och kontinuerligt utvecklar verksamheten utifrån mål, uppdrag och budget. Du har ett ytterst personalansvar, du fördelar arbetsuppgifter samt stöttar och motiverar övriga medarbetare.

I tjänsten ingår arbete på obekväm arbetstid. Möjlighet till att arbeta hemifrån finns.

Din profil

Vi söker dig med ett starkt intresse och stor erfarenhet av dans, samt utveckling och ledarskap.

Du är ansvarsfull, initiativrik och resultatdriven. Du är en stark relationsbyggare som brinner för att ta nya kontakter, skapa möjligheter och bygga verksamheter. Eftersom du planerar och organiserar kräver detta en god ordnings- och prioriteringsförmåga. Du behöver vara kreativ, ha drivkraft och målmedvetenhet för att lyckas. Du är van att ta egna initiativ, att arbeta självständigt med stort engagemang. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt, varför du bör ha vilja och god förmåga att kommunicera med andra på ett pedagogiskt och strukturerat sätt, i såväl tal som i skrift. Du är bekväm i nya sammanhang och har ett genuint intresse för alla människor oavsett bakgrund. En förutsättning för att nå framgång i uppdraget är att du kan samverka med andra, varför vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och personliga lämplighet.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en bakgrund som utbildad danslärare eller danspedagog och har stor erfarenhet av undervisning samt ledarskap. Du ska ha god kännedom om bidragsansökningar till statlig och kommunal sektor samt erfarenhet av föreningsliv. God datavana är meriterande.

Vi erbjuder

En viktig roll i organisationen. Ett självständigt arbete i kreativ miljö. Vi ger dig möjlighet att påverka och utvecklas i en organisation som ständigt jobbar med att möta och främja barn, unga och vuxna i deras dansintresse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Umeå Dansskola

Placering

Umeå

Kontaktperson

Umeå Dansskola

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen