Driftig underhållstekniker sökes

Sundolitt Vårgårda · Vårgårda · Ansök senast 16 aug. (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

I rollen som Underhållstekniker arbetar du produktionsnära med både avhjälpande och förebyggande underhåll. Du kommer sköta tillhörande administration och bidra till kunnigt operatörsunderhåll. Du arbetar med frihet under ansvar så det är viktigt att du är en driven person. Du är självgående med god förmåga till egna initiativ, är strukturerad och noggrann. Att du är en skicklig problemlösare med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten är att du har ett intresse och en fallenhet för denna typ av arbete.

Eftersom du arbetar produktionsnära är det viktigt att du är tillmötesgående och flexibel. Du är en prestigelös och nyfiken person som trivs med flera kontaktytor och som gärna bidrar till god sammanhållning och arbetsglädje på arbetsplatsen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Förebyggande och avhjälpande underhåll i produktion

• Fastighetsrelaterat underhåll

• Vara kontaktperson gentemot leverantörer på så väl svenska som engelska

• Administrera underhållssystemet


Vi söker dig som har relevant utbildning företrädesvis med någon form av teknisk inriktning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet inom underhålls/servicearbeten. Du är en självgående och erfaren Underhållstekniker med teknisk kompetens inom drift och underhåll.

Du hanterar svenska obehindrat samt är mycket trygg i att kommunicera på engelska - i tal och skrift. Du har god systemvana och har kunskap inom automation, el, mekanik, pneumatik och hydraulik.

Meriterande är utbildning i el eller automationsteknik samt certifikat lämpliga för rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder

..dig en chans att jobba i ett marknadsledande företag. Du kommer ingå i ett bolag som med stort engagemang och stolthet driver verksamheten framåt. Du får ett omväxlande arbete med en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett trevligt team och har goda chanser till utveckling inom rollen.


Anställningen

Ort: Vårgårda, med viss tid förlagd på annan ort.

Omfattning: 100%

Sista ansökningsdag: Löpande urval


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sundolitt Vårgårda

Placering

Vårgårda

Kontaktperson

Sundolitt AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons