Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drift/Fastighetstekniker till Malmö och Staffanstorp med omnejd

Drift/Fastighetstekniker till Malmö och Staffanstorp med omnejd

Sydsvenska Hem · Malmö · Ansök senast 4 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sydsvenska Hem AB har utvecklats starkt de senaste åren och vår fastighetsportfölj omfattar cirka 80 000 kvadratmeter. Vi förvaltar och utvecklar fastigheter inom alla segment och vårt huvudkontor ligger i Malmö. Vårt fokus ligger på Skåne och vår målsättning är att vara ett långsiktigt arbetande fastighetsbolag som skapar starka relationer till sina kunder genom aktiv förvaltning och utveckling av våra fastigheter.

Sydsvenska Hem är sedan 2016 noterat på Spotlight Stock Market, en marknadsplats för handel med aktier och andra finansiella instrument. För mer information se www.sydsvenskahem.se.

Sydsvenska hem söker Drift/Fastighetstekniker till Malmö och Staffanstorp med omnejd.
Om tjänsten

Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvara för att optimera den dagliga driften i våra fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift - och underhållsarbete samt felavhjälpande underhåll. Du förväntas ha god kännedom om bland annat systematiskt brandskyddsarbete och fastighetsteknikens områden ventilation, VS, styr och reglerteknik och el. Du kommer i grupp med annan driftpersonal, utgår från ett driftkontor i Malmö men förväntas arbeta självständigt för att lösa de flesta arbetsuppgifter och utmaningar. Vidare har du god dator- och Microsoft office vana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning i 6 månader. Tjänsten är på 100% med arbetstid måndag-fredag kl 7-16. Jour kan förekomma efter överenskommelse med närmaste chef.

Du rapporterar till teknisk förvaltare som även alltid finns tillgänglig för att stötta dig i ditt arbete.

Din bakgrund

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som fastighets/drifttekniker. Du har en driftteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har också god datorvana och B-körkort.

Din personlighet

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar med Sydsvenska hems värderingar. Detta innebär bland annat att du trivs med att jobba i högt tempo och föränderlig miljö. Du är rak och ärlig samt har förmågan att möta arbetskamrater, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Vidare har du ett genuint intresse av fastighetsteknik samt vilja och förmåga att hjälpa andra.

På Sydsvenska Hem AB erbjuds du en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi är ett bolag i tillväxt och vi har en målsättning om en arbetsplats där vi dagligen utmanas, stöttar varandra och utvecklas tillsammans.

Övrig information 

Frågor om tjänsten besvaras av teknisk förvaltare Emir Bosnjakovic Mail: emir.bosnjakovic@sydsvenskahem.se
Telefon: 0733-885811

Jobbtyp: Heltid
Arbetsort: Malmö
Sista ansökningsdatum: 2023-08-31
Förväntat startdatum: 2023-09-01

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sydsvenska Hem

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons