Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dokumentationsspecialist sökes för omgående uppdrag

Dokumentationsspecialist sökes för omgående uppdrag

Lernia · Uppsala · Ansök senast 5 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om uppdraget

Vi söker nu en dokumentationsspecialist till vår kund i Boländerna. Kunden är verksam inom life-science och är en av Uppsalas störta arbetsgivare. Du kommer att erbjudas anställning hos Lernia men arbeta som konsult hos kunden. Du kommer att arbeta i ett team om tre dokumentationsspecialister där alla driver sina egna projekt men stöttar varandra när behov finns.

Arbetsuppgifter
  • Förbereda tekniska dokument som ska användas under tillverkning för att säkerställa produktens kvalitet
  • Granska och godkänna tekniska dokument som materialcertifikat, svetsdokumentation etc. som levererats av tillverkaren
  • Arbeta med leverantörer för att säkerställa att de levererar den dokumentation som vi behöver
  • Överföring av dokumentation till kund genom hela processen
  • Presentera produktdokumentation för kunder
  • Slutföra kunddokumentationspärmar
Krav på kompetens

Vi söker dig som har en tekniskt utbildning. Vi ser gärna att du har en som maskiningenjör. Du måste kunna tala och skriva obehindrad svenska och engelska. Det är meriterande om du har kunskaper inom tyska, kinesiska eller de indiska språken.

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara noggrann, lösningsorienterad samt ha god förmåga att kunna driva flera aktiviteter samtidigt. Vidare bör du vara serviceorienterad, initiativrik samt kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag. Du kommer att erbjudas en visstidsanställning på 6 månader från maj/juni (enligt överenskommelse). Det finns goda chanser till förlängning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte över att skicka in din ansökan om profilen stämmer bra in på dig.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons