Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dokumentationsansvarig

DOKUMENTERA EU AB · Stockholm · Ansök senast 7 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dokumentera är ett framgångsrikt konsultföretag specialiserat på att analysera, skriva och organisera teknisk information och dokumentation. Som medarbetare hos oss har du marknadens bästa tekniska skribenter och dokumentsamordnare som kollegor. Du jobbar med intressanta uppdrag hos våra framgångsrika kunder. Vi har korta beslutsvägar, högt i tak och växer och utvecklas med dina idéer.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder med kvalitativ teknisk information för både externt och internt bruk. Vi skapar fungerande rutiner och processer för dokumentproduktion enligt våra kunders behov och önskemål. Sedan Dokumentera startade sin verksamhet år 2007 har vi jobbat med ett stort antal nöjda kunder varav de flesta är stora, svenska företag i många olika branscher.

Nu söker vi en noggrann och strukturerad Dokumentationsansvarig med generell teknikkunskap och social kompetens. I denna roll hanterar du flera parallella projekt och driver arbetet med dokumentationsleveranser till kund. Detta innebär att i tät kontakt med övriga projektmedlemmar säkerställa att den projektspecifika dokumentationen levereras i tid till kund och att den uppfyller de för projektet gällande kundkrav.

Som konsulter är våra kunders dokumentation och information vår kärnverksamhet. Teknisk förståelse och erfarenhet är viktigt likaväl som lyhördhet, social kompetens, nyfikenhet samt ett intresse för kundens behov.

Dokumentera har kunder i många olika branscher och i denna roll får du gärna ha erfarenhet av någon typ av anläggningsdokumentation, t ex inom elkraft, olja eller gas, samt erfarenhet/kunskap om data/tele. Du har erfarenhet av projektarbete och tycker om att driva, samordna och koordinera uppgifter och frågor med många intressenter.

Du jobbar med trevliga, positiva och hjälpsamma kollegor i fina lokaler i Stockholmsområdet, vårt eget kontor ligger i Gamla Stan.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av projektarbete och samordning.
  • Har en teknisk utbildning och bakgrund.
  • Är strukturerad och noggrann.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Meriterande är:

  • Erfarenhet av att jobba med stora dokumentationsflöden, gärna i en liknande roll.
  • Gärna erfarenhet av större industriprojekt med många intressenter.
  • Branscherfarenhet från olika tekniska miljöer t ex anläggningsprojekt.
  • Gärna erfarenhet av att arbeta i dokumentationssystem.
  • Erfarenhet som konsult.


Känner du igen dig i beskrivningen? Maila din ansökan redan idag, besök https://www.dokumentera.se/arbeta-hos-oss/ och fyll i formuläret - eller slå en signal till Emanuela Pedrocco på 070-577 05 77. Vi rekryterar löpande och har behov av nya medarbetare i närtid. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DOKUMENTERA EU AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dokumentera Eu AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons