Ditt Café Gislaved söker butikssäljare

Ditt Café · Gislaved

·

Ansök senast 11 okt.

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butikssäljare Ditt Café i din ansökan

Vill du tillsammans med oss vara med och ta ortens fikakultur till nya höjder?


OM DIG

Vi söker dig som har några års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen och trivs i en miljö där kunden står i fokus. Du ska ha ett brinnande intresse för service och försäljning. Som person är du lösningsorienterad, stresstålig och ansvarstagande. Vi förutsätter att du kan känna igen dig i våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang.


DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innehåller sedvanliga arbetsuppgifter inom café och butik, vilket bland annat innebär försäljning, servering, kassahantering och städning. Din placering är företrädesvis i vår butik i Gislaved, men arbete på andra orter kan förekomma.


VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder dig ett självständigt, utvecklande och lärorikt arbete med goda löne- och anställningsvillkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % med möjlighet till fler timmar. Anställningen inleds med provanställning. Alla medarbetare erbjuds personalrabatt och årligt friskvårdsbidrag. Är du inflyttare kan vi hjälpa till att förmedla kontakt med kommunens olika bostadsbolag.


INTRESSERAD?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnvedens HR-partner. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Ansökan skickas till filip@finnvedenshrpartner.se. Frågor om tjänsten besvaras av Filip Wihrén Andersson på 070 883 61 16.


OM DITT CAFÉ

Varumärket Ditt Café ägs och förvaltas av de tre bolagen Stigs Café och Bageri AB, Bernts Konditori AB och Bernards Konditori AB. Under varumärket samlas 13 caféer samt en produktionsanläggning. Vi bedriver verksamhet på flertalet orter inom Jönköpings län och sysselsätter ett femtiotal medarbetare.

Vår affärsidé är att vara ledande på den lokala marknaden, erbjuda närproducerade bageri, konditori- och restaurangvaror i en attraktiv miljö med hög kvalitet, personligt bemötande och med kunden i fokus. Vi arbetar efter våra kärnvärden glädje, kvalitet och engagemang och vi är övertygade om att den största framgången nås genom ett välfungerande lagarbete.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ditt Café

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Wihrén Andersson, Filip

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Butikssäljare Ditt Café i din ansökan