Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Familjeläkarna Bålsta

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Familjeläkarna Bålsta

Familjeläkarna Bålsta · Håbo · Ansök senast 17 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Familjeläkarna Bålsta är en stor vårdcentral med ett behagligt arbetsklimat och trevliga kollegor. Familjeläkarna Bålsta är en av åtta vårdcentraler som Familjeläkarna Saltsjöbaden AB driver. Företaget har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Alla de åtta vårdcentralerna har ett nära samarbete och arbetar ständigt med gemensam kvalitetsutveckling. Familjeläkarna består idag av ca 500 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp.

Kom till oss och bli en del i vårt team mot framtidens primärvård!

Du är en driven distriktssköterska/sjuksköterska och är trygg i din yrkesroll. Vi uppskattar att du är ansvarstagande och engagerad.

Du bidrar till ett gott arbetsklimat och tycker det är spännande med nya idéer och engagerar dig gärna i kvalitetsarbeten för att förbättra och utveckla vår mottagning. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete.

Arbetet kommer att vara på mottagningen. Du kommer att arbeta på vårdcentralens allmänna mottagning och har då både planerade och oplanerade besök samt telefonrådgivning.


Är detta något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan!


Intervjuer sker löpande. Start omgående.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna Bålsta

Placering

Håbo

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons