Distriktssköterska

Milkrun Care AB · Strängnäs

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du utvecklas med oss på Milkrun Care AB?

Milkrun Care AB arbetar med företagshälsovård samt vacciantionsverksamhet. Vi har mottagning i Strängnäs samt arbetar även mobilt i våra vaccinationsbussar. Som distriktssköterska hos oss har du möjlighet till ett flexibelt och mycket omväxlande arbete.

Just nu söker vi distriktssköterskor som vill arbeta i våra vaccinationsbussar samt på vår mottagning med vaccinationer.

Hos oss på Milkrun Care AB är det högt i tak, korta beslutsvägar, stort kundfokus och ett driv att utveckla vår verksamhet.

Du kommer att ha stor möjlighet att i dialog med kollegor planera din arbetsdag. Vi tänker oss att du är en person med stort eget driv och engagemang i det du gör och att du gillar att arbeta i ett högt arbetstempo. Det är även bra om du har tidigare erfarenhet av vaccinationsverksamhet men det är inget krav. Du är strukturerad samt har förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad, flexibel, glad och nyfiken och vill ha kul på arbetet.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Milkrun Care AB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Milkrun Care AB

Ansök via mejl