Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktssköterska till höstuppdrag på hälsocentral i Umeå

Distriktssköterska till höstuppdrag på hälsocentral i Umeå

Centric Care · Umeå · Ansök senast 31 okt. (35 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren och trygg distriktssköterska eller sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag på en hälsocentral i Umeå. Behov finns från omgående till och med v.44. Tjänstgöring helgfria vardagar med arbetstiderna 08.00-17.00. Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås önskvärt men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. Vi kan hjälpa till med resa samt boende vid behov. Välkommen in med din ansökan till oss redan idag så kan det vara du som är på plats i Umeå!

DINA ARBTSUPPGIFTER
Som distriktssköterska eller sjuksköterska på hälsocentralen arbetar du med telefonrådgivning samt Hälsodigitalen. Även samtal i akuttelefonen förekommer. Du arbetar även med att ta emot patienter på egen mottagning. På mottagningen kan arbetet handla om bedömningar såsom hudbesvär, allergier, egen vård, behandlingar, kontroll av blodtryck och såromläggningar. Du som är distriktssköterska kan även ha olika specialistmottagningar exempelvis för patienter med astma eller diabetes. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som distriktssköterska och har minst två års erfarenhet av primärvården. 
Du är legitimerad sjuksköterska och har minst två års erfarenhet av primärvården. 
Erfarenhet av journalsystem NCS Cross sam RoS är önskvärt, men inget krav. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!
Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care

Placering

Umeå

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen