Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktschef Service Göteborg, Borås & Jönköping

Distriktschef Service Göteborg, Borås & Jönköping

Caverion Sverige AB · Göteborg · Ansök senast 9 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare som har erfarenhet av fastighetsinstallation? Har du en förmåga att leda genom andra? Då kanske du är Caverions nya Distriktschef!

Som Distriktschef får du förmånen att leda och utveckla arbetet inom ett snabbt växande område. Du får ta stort eget ansvar och har goda möjligheter att växa inom organisationen. På Caverion erbjuds du en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete där du är en del av ledningsgruppen för Region Sydväst.

Om tjänsten

Som Distriktschef ansvarar du för produktion, ekonomi, kunder samt personal. Fokus ligger på att leda och utveckla verksamheten med lönsam tillväxt, både genom merförsäljning hos befintliga kunder men också genom att bearbeta nya kunder. Inom ramen för tjänsten har du budget- och personalansvar där du förväntas utveckla och stimulera medarbetarna att nå uppsatta mål. Distriktet består idag av cirka 120 medarbetare och bedrivs inom teknikdisciplinerna El, Ventilation, Rör, Kyla, Fastighetsautomation och Säkerhet.

I rollen ingår:
  • Övergripande försäljningsansvar i distriktet
  • Ansvar för distriktets ekonomiska resultat
  • Identifiera och genomföra resultatdrivande förbättringsarbete
  • Löpande uppföljning av produktion och planering
  • Personalansvar
  • Coacha underställda chefer för att nå uppsatta mål
  • Arbete med utveckling och implementering av distriktets affärsplaner
  • Aktivt delta och medverka i regionens ledningsgrupp
Geografiskt sträcker sig distriktet mellan Jönköping, Borås och Göteborg. Du är en del av ledningsgruppen för Caverion Region Sydväst med ca 800 medarbetare. Ambitionen under de närmaste åren är att öka distriktets tillväxt och resultat. Tjänsten är placerad med fördel i Göteborg men du kommer också närvara i Borås och Jönköping, du rapporterar till Regionchef Sydväst.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har en entreprenörsanda och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och ett tydligt ledarskap som får människor att växa, motiveras och utvecklas. Du har en fastighetstekniks alternativt industriell bakgrund med inriktning mot fastighet, VVS, el eller energi samt flera års erfarenhet av personal- och resultatansvar inom fastighetsrelaterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av att ha lett andra chefer. Har du erfarenhet av fastighetsautomation är detta meriterande. Det är väsentligt att du kan upprätthålla en god kommunikation samt samarbeta med såväl kunder, medarbetare, övriga affärsenheter och centrala funktioner inom Caverion.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig och resultatinriktad, du arbetar med en tydlig koppling till målet och har lätt för att se en helhet snarare än att fastna i detaljer. Vidare är du van vid att bygga relationer och i detta arbete har du en god lokalkännedom och kontaktnät inom branschen. Vi ser också att du har lätt för att uttrycka dig i såväl svenska som engelska och är en tydlig kommunikatör.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Installation, el, ventilation, teknik, service, VVS, kyla, automation, ledarskap, områdeschef, avdelningschef, regionchef, FM, Facility Management

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Caverion Sverige AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Louisa Torstensson

08-120 50 423

Dela jobbannonsen

Anmäl annons