Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktsansvarig säljare

TIMO Office AB · Västerås · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

TIMO Office har sedan starten 2003 vuxit sig allt starkare inom sitt segment. Tack vare genomtänkta produkter och duktiga säljare, har kundkretsen vuxit sig större för varje år. Hos oss pågår en konstant produktutveckling, vilket gör att vi alltid kan erbjuda rätt produkter. Våra säljare, som möter kunderna direkt ute på deras arbetsplatser, är kunniga, engagerade och professionella. Deras kunskap i kombination med produkternas höga kvalité, gör att de flesta kunder blir kunder för livet. Det är vi stolta över.

Vi tänker inte sticka under stol med att vi är en resultatorienterad arbetsplats. Vi ser seriöst på sälj samtidigt som vi aldrig tävlar mot varandra. Här agerar vi som ett team med stark lagkänsla och har medvetet byggt en platt organisation med högt i tak där allas röster räknas. Personen vi söker tror vi är i starten av sin yrkeskarriär, har ett driv att alltid vilja lite mer och är en person med starkt självförtroende.

Är du personen som vill utvecklas och som är mån om din karriär? Gillar du allt som har med affärer att göra? Triggas du av när du når ett uppsatt mål eller när du vinner en tävling?

Vi söker en person som älskar sälj och som älskar att skapa resultat. Vi söker dig som är målmedveten, envis och genuint positiv samt energisk. Vi vill helt enkelt ha en vinnare!

Läs mer om det på vår hemsida.

Du kommer ansvara för alla befintliga kunder inom distriktet samt all nykundsprospektering. Produkterna som du ska sälja är våra användarvänliga kontorsprodukter och reklamprodukter som vi marknadsför under eget varumärke. Där kvalité och idé är nyckelord. Vi har under våra 18 framgångsrika år tagit en stabil marknadsposition. Vi har en tydlig Vision med vad vi vill åstadkomma och varför vi finns på marknaden och därför behöver vi växa med fler ambitiösa och målmedvetna säljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TIMO Office AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Timo Office AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons