Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distrikt säljare Lighting

DEFA AB · Göteborg · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi växer och söker distriktsäljare till region Väst (Göteborg) för dedikerade säljprojekt och löpande försäljning av våra belysnings produkter.

Dina huvudarbetsuppgifter/ansvarsområde:
  • Ansvarar för daglig försäljning av Lighting produkter
  • Ansvarig för projektförsäljning mot riktade kunder
  • Arbeta och bygga upp kundrelationer
  • Identifiera, rapportera och maximera nya affärsmöjligheter
  • Uppdatera CRM-system och dokumentation av lösningar
  • Delta i försäljningsaktiviteter såsom mässor, utställningar
  • Representera verksamheten vid konferenser, mässor nätverkshändelser.
För att trivas i denna roll ska du ha ett starkt affärsmässigt driv. Du har förmågan att samarbeta och bidra till lösningsorienterat lagarbete men även kunna arbeta självständigt med egna projekt.

Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du är innovativ och intresserad av att tillämpa ny teknik. Du ska vara noggrann och ha öga för detaljer och klara av att hantera hektiska arbetsdagar med hög arbetskapacitet. Du klarar av att leverera kvalitetsarbete med hög standard inom snäva tidsramar. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och du kommer att ha nytta av ett strukturerat arbetssätt och ett eget driv samt ha en vilja att förbättra och förändra.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning och som har förståelse för komponenter, produkter och system inom elektronik. Du har gedigen erfarenhet ifrån projektförsäljning och har goda säljresultat. Meriterande om du har erfarenhet från belysningsbranschen och från Dialux/Cad. Du ska ha god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt i svenska och engelska. Goda datakunskaper och du ser CRM system som ett viktigt verktyg. B-kört fodras.

Vi erbjuder professionella utmaningar och spännande arbetsuppgifter. Upplärning och kurser anpassas efter behov med möjligheter till utveckling och nya arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid.

Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst.

Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DEFA AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons