Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributör/lagerarbetare

FORCIT Sweden · Upplands-Bro · Ansök senast 23 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

FORCIT är idag ledande leverantör av sprängmedel och branschspecifika konsulttjänster på den nordiska marknaden. Forcit-koncernens sprängmedel produceras i Norden och med över 125-års erfarenhet - specialiserade på civila sprängämnen (Explosives), försvarssystem (Defence) och konsultation inom brytningsindustrin och byggindustrins omgivningspåverkan (Consulting) - är ambitionen fortsatt tillväxt.
Forcit koncernen omsätter idag ca 110 miljoner €. Företaget har ca 350 anställda i Finland, Sverige samt Norge.

Forcit Sweden AB har funnits på den svenska marknaden i 10 år och är idag den ledande leverantören i Sverige. Forcit Sweden AB är lokaliserat på 7 platser i Sverige, Gällivare, Kaunisvaara, Lycksele, Enköping, Bro, Karlskoga och med huvudkontor i Nora. Forcit är det lilla företaget som kan ta de snabba besluten och stora nog för att kunna genomföra dem

Vi söker en Distributör / Lagerarbetare till vårt lager i Bro.

Som Distributör/Lagerarbetare hos oss kommer du ansvara för mottagning av leveranser och utleveranser till kunder. Tjänsten innefattar även lagerarbete i spräng-och tändmedelsförråd.

I tjänsten kan man även i vissa fall vara delaktig i ladd operatörernas arbete om behov uppstår. Du kommer vara stationerad i Bro men arbete kan även förekomma på annan ort.

I dina arbetsuppgifter kommer du även utföra mottagning av order och beställning av varor, en del arbete i affärssystemet kan förekomma. Du ska även bevaka att lagar och regler följs.

Ansvar och befogenheter
Ansvarar att arbetsuppgifterna utförs efter Forcits gällande riktlinjer samt vara föreståndare för förråden enligt LBE.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Mottagning och leverans av kundorder Beställning av varor
  • Administrativt arbete, transportdokument, följesedlar, track & trace etc . Service och underhåll av anläggningen
  • Delta vid projekt i förekommande fall
  • Mottagning och utlämning/leverans av inkommande spräng och tändmedel Se till att lagar och föreskrifter enligt LBE och ADR följs
  • Lastning, lossning och gårdsarbeten med hjullastare och truck
  • Att vid behov delta i ronder och interna samt externa tillsyn er lager samt fabrik
Kvalifikationer
  • 3 årig gymnasial utbildning eller yrkesrelaterad erfarenhet
  • ADR utbildning
  • Heta arbeten, truckkort samt sprängkurs är meriterande
  • CE körkort (inklusive YKB-grundkurs) är meriterande
  • Behärska Svenska i tal och skrift samt Engelska
Meriterande är erfarenhet från explosivämnesbranschen för att kunna bevaka och följa upp att verksamheten bedrivs på ett för branschen säkerhet och kvalitetsmässigt bra sätt. Meriterande är också minst 2 års erfarenhet från körning med tunga fordon eller motsvarande.

Personliga egenskaper

Du kommer ha en stor del i att anläggningen fungerar och lever upp till säkerhet, lagar och förordningar vilket kräver en noggrannhet i dokumentation och ordning, du är även företagets representant utåt mot kunder.

För att uppnå ovanstående krävs tror vi att du är organiserad, noggrann, målinriktad, flexibel och kreativ. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.

Övrigt
Tjänstgöring kan förekomma inom Forcits etableringar i Sverige samt vid behov på Forcits övriga bolag OY Forcit AB (Finland) samt Forcit Norway AS (Norge). Mobiltelefon ingår i tjänsten enligt gällande policy.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FORCIT Sweden

Placering

Upplands-Bro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons