Distributörer vid behov i Strängnäs

Svensk Hemleverans HB · Strängnäs

·

Ansök senast 29 nov. (3 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens Strängnäs i din ansökan

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributionsbranschen och har idag 1100 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 7 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland och på Gotland.


Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer vid behov till Strängnäs. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Som distributör hos oss är du nyckeln i verksamheten, det är du som ser till att det är rätt person som får tidningen, brevet eller paket som skall levereras.


Kravprofil:

  • Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
  • Ta ansvar och gilla ensamarbete.
  • Ha fyllt 18 år.
  • Till bildistrikt kräv B-körkort.
  • Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska.
  • Giltigt arbetstillstånd i Sverige


JOBBA MED OSS

Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även andra tidningar, post, paket och liknande.

Tiden för när distriktet startar varierar beroende på vilket distrikt du får köra, starttid ca 01.00 måndag-lördag. Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en bil, cykel, vagn eller el-moped för att du smidigt ska kunna ta dig runt. Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.


Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Anställning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Hemleverans HB

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Svensk Hemleverans HB

Vid ansökan:Ange referens Strängnäs i din ansökan