Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributörer Mjölby

Svensk Hemleverans HB · Mjölby · Ansök senast 6 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svensk Hemleverans erbjuder snabba och prisvärda hemleveranser i en effektiv och hållbar logistikkedja. Eftersom vårt huvuduppdrag är att dela ut morgontidningen har vi ett starkt distributionsnät. För att göra mest nytta i varje leverans tar vi samtidigt med oss brev och paket, när vi ändå är där vid postlådan. Vi har cirka 1700 medarbetare som gör det möjligt för oss att året runt besöka nästan alla adresser inom våra utdelningsområden, i Östergötland, Norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Norrbotten och Norra Västerbotten.

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, söker nu distributörer till Mjölby. Arbetet kräver noggrannhet, punktlighet och att du förstår grundläggande svenska. Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Vidare är det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vissa distrikt är bildistrikt, och för dessa krävs körkort.

JOBBA MED OSS

Dina arbetsuppgifter innefattar att distribuera produkter till kunder nattetid. Förutom morgontidningar så distribuerar vi även post och paket. Arbetet är förlagt till nattetid under mån-lör med cirka 2-5 timmar per natt, samt vid behov. Vi vänder oss till dig som…..

  • Du skall vara noggrann och ha en hög servicekänsla.
  • Ta ansvar och gilla ensamarbete.
  • Ha fyllt 18 år, vilket krävs för nattarbete i Sverige.
  • Läsa, tala och skriva flytande svenska eller engelska (om du är engelskspråkig skall du förstå grundläggande svenska).
  • Giltigt arbetstillstånd i Sverige.

ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER

Arbetstiderna varierar men oftast börjar du mellan cirka klockan 01.00-02.00 samt slutar när arbetet är klart för dagen - vanligtvis före klockan 06.00.

Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning t.ex. studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Anställning sker löpande.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Hemleverans HB

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Svensk Hemleverans HB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons