Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributionsförare med C-kort sökes till EB Road Cargo

Distributionsförare med C-kort sökes till EB Road Cargo

StudentConsulting · Göteborg · Ansök senast 10 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo för nästa utmaning som C-chaufför? Söker du en tjänst med bekväma arbetstider? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi distributionsförare som är redo för ett spännande och roligt uppdrag hos vår kund EB Road Cargo i Göteborg. Du kommer transportera och leverera varor och gods till kunder i Göteborg med tung lastbil, och vi söker därför dig med C-behörighet.

EB Road Cargo är ett av Sveriges större privatägda åkerier. De har kontor på 12 platser runt om i Sverige. Med ca 350 anställda förfogar företaget över ca 400 fordon. De värdesätter ett trevligt sätt, naturlig känsla för kvalité, lojalitet och samarbetsförmåga.

Tjänsten är på heltid med start i juni. Du arbetar måndag-fredag kl. 07-16. Då behovet av din hjälp är som störst under semesterperioden juni-augusti är det viktigt att du kan arbeta hela denna period. Det finns även möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.

Detta söker vi:

Precis som Road Cargo värdesätter du kvalité, samarbete och positivitet. Oavsett om du är nyexaminerad C-chaufför eller har flera års erfarenhet som lastbilsförare är du intressant för oss. För att vara aktuell för tjänsten måste du dock ha C-kort, YKB och god förmåga i svenska i tal och skrift.

Är det dig vi beskriver så skicka in din ansökan direkt! Vi kommer nämligen stänga ner annonsen så fort vi hittat rätt kandidat.

Sökord: C-behörighet, C-chaufför, Distribution, Heltig, Göteborg

Sökord: C-behörighet, C-chaufför, Distribution, Heltig, Göteborg

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons