Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributionselektriker Mätarbyten till Vattenfall Services

Distributionselektriker Mätarbyten till Vattenfall Services

Wikan Personal · Stockholm · Ansök senast 29 nov. (Idag)

Heltid

Om företaget
Vattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad.

Vi söker fler distributionselektriker med fokus på mätarbyten till södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som tekniker inom nätanslutningar. Främst kommer du att arbeta med att sätta upp solcellsmätare i Vattenfall Eldistributions elnät men även med byte av kablar, transformatorer och utföra vissa bevakningsuppdrag.

Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en väl fungerande elanläggning. Vi söker dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som distributionselektriker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Du utgår från Vattenfall Services anläggning i Jordbro och kommer att jobba i stora delar av södra Stockholm.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som exempelvis distributionselektriker, elmätarmontör eller installationselektriker. Alternativt har du erfarenhet av att arbeta som tekniker i någon annan el-teknisk och serviceinriktad verksamhet och vill utvecklas i en ny roll.

- El-teknisk utbildning
- B-körkort (manuell växel)
- Du behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Du är van att arbeta både självständigt och tillsammans med andra
- Du är lösningsorienterad

Som person så tar du stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Information och kontakt
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot Vattenfall Services Nordic AB. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erik Samuelsson

08-540 827 41

Dela jobbannonsen