Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributionschaufför med CE-behörighet

Distributionschaufför med CE-behörighet

GDL AB · Karlstad · Ansök senast 11 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om GDL

GDL erbjuder hållbara transport- och logistiktjänster sedan 1735. Vi sysselsätter mer än 1 000 fordon, har över 300 medarbetare på 11 orter i Sverige samt en omsättning på 1,8 miljarder kronor. Vi arbetar för att skapa anpassade lösningar och utvecklas tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Vi är anslutna till Fair Transport och Transportutmaningen. Med oss är du Trygg hela vägen. Läs mer på gdl.se.

Om tjänsten

GDL AB utökar sitt arbete med livsmedelsdistribution i Värmland och behöver förstärka med nya chaufförer. Arbetet innebär distributionskörning till butiker runt om i Värmland med bil och släp. Vi utgår från Karlstad. Arbetet innebär även att lasta och lossa ditt ekipage, att köra truck samt daglig kundkontakt. Terminalarbete kan också förekomma. Arbetstiderna är förlagda med rullande schema med start tidigt på morgonen samt körningar på en del helger. Tjänsterna är på heltid med omgående anställning. När du börjar hos oss får du handledning av våra duktiga chaufförer.

GDL erbjuder även friskvårdsbidrag, skifttillägg utöver kollektivavtal beroende på schema, handledartillägg för praktik samt möjlighet att nyttja GDL´s avtal för drivmedel, besiktning mm till våra anställda.

Dina kvalifikationer

Du skall vara trevlig, flexibel, stresstålig och ha en god servicekänsla. Du skall ha erfarenhet av släpkörning och gärna ha vana av livsmedelsdistribution. Det är viktigt att du kan planera din körning väl, också utifrån miljöpåverkan, trafiksäkerhet och utifrån gällande lagar och regler. Du skall behärska svenska i tal och skrift.

Kompetenskrav

· CE behörighet

· Yrkeskompetensbevis YKB, tung lastbil

· Truckvana

· Förarkort för digital färdskrivare

Meriterande

· Livsmedelserfarenhet

· ADR 1.3

Arbetstid

Heltid 100% med tillträde omgående.

Varaktighet

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.

För att söka tjänsten sänder du CV + personligt brev till career@gdl.se

I ämnesraden skriver du Distribution Karlstad. Vi hanterar ansökningar löpande, så sänd in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10/6 2023. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Daniel Granander daniel.granander@gdl.se Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GDL AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

GDL AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons