Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distribution Specialist

Huvudkontor · Järfälla · Ansök senast 30 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Distribution Specialist

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronikkedja och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Med idag 29 varuhus och webbutik är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm är en servicefunktion för våra varuhus och vår webbutik.

Är du MediaMarkts nästa specialist inom logistik?

Du kommer att arbeta med ständiga förbättringar avseende MediaMarkts transportsystem, från centrallager till både butiker och E-handelskunder samt distribution direkt från butik till kund. Det kan vara allt från enskilda distributionstjänster till design av större distributionsupplägg. Du kommer att ansvara för att sammanställa offertförfrågningar, göra beräkningar samt leda förhandlingar vid tecknande av avtal.

Du kommer även bistå övriga kolleger inom MediaMarkt, inklusive butiker, med kunskap, beräkningar och råd inom transportområdet samt logistiska riktlinjer för inkommande transport till centrallager och butiker.

Mer specifikt innebär arbetsuppgifterna
  • Leda och driva projekt inom transportområdet.
  • Ansvara för och utföra transportupphandlingar från ax till limpa.
  • Ansvara för våra transportavtal.
  • Bistå vid kontroll av transportfakturor.
  • Skapa rutiner internt för att effektivt identifiera problem och ansvara för att dessa åtgärdas/implementeras.
  • Fokuserat förbättringsarbete kring våra distributionskanaler.
Din profil

För att vara rätt kandidat tror vi att du har en akademisk utbildning inom logistik alternativt något motsvarande. Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter inom transport, framförallt inom e-handel, kommer krävas för att du ska bli framgångsrik i denna roll. Vi ser att du även har erfarenhet vad gäller avtals-, offert-, och upphandlingsfrågor.

Du är en analytisk medarbetare som har koll på dina siffror och har förmågan att snabbt kunna ställa om till nya utamningar.

Du är bekväm i din kommunikation både på svenska och engelska då kommunikationen i bolaget sker på båda dessa språk.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-01-30. Bakgrundskontroll kommer att ske på slutkandidaten.

Observera att intervjuer och urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte, skicka din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta: Simon Jansson , Distribution & Ecommerce Fulfilment Manager, janssonsi@mediamarkt.se

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Simon Jansson

janssonsi@mediamarkt.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons