Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dispatcher / Trafikledare till Ancotrans

Bravura · Göteborg · Ansök senast 30 aug. (58 dagar kvar)

Heltid

Har du erfarenhet som speditör och vill utvecklas inom ett företag som har korta beslutsvägar och erbjuder möjligheten till både interna och externa utbildningar? Vi söker dig som vill bli en del av ett växande företag, med tät sammanhållning och där varje dag är annorlunda än den föregående!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ancotrans.

Om företagetAncotrans är ett ledande transportföretag i Europa med kontor i Göteborg, Helsingborg, Köpenhamn, Odense, Århus, Hamburg, Köln och Rotterdam och har målsättning för stark tillväxt. Ancotrans är ett familjeföretag som hanterar mer än 320,000 containertransporter per år, och de har ett stort nationellt och internationellt utbud av transporter. De transporterar alla typer av containrar och chassin till och från hamnar och terminaler i Sverige och Europa. Du kommer ingå i ett företag som ligger i framkant när det gäller miljövänliga transporter, du kommer vara med att koordinera deras nya eldrivna lastbilsflotta. Deras vision är att bli den ledande containertransportören i Europa och detta uppnås endast med rätt anställda. Är du en utav dem?

ArbetsuppgifterSom trafikledare kommer du att hantera och koordinera ett brett spektrum av uppgifter kopplat till den dagliga driften för vägtransporter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att boka och planera transporterna som utförs till/från hamnar, terminaler och depåer. Du kommer ha nära kontakt med kunder, åkerier, egna chaufförer och se till att de många containertransportörerna kommer till rätt plats. Du kommer att besvara inkommande meddelanden och samtal från kunder, genom telefon och CRM-system. Du tillhör en grupp av 10 medarbetare på Göteborgskontoret med nära samarbete och positivitet som tillsammans koordinerar transporter runt omkring Europa. Det är en organisation med korta beslutsvägar och du har goda möjligheter till utveckling i organisationen. Vidare har du möjlighet med både interna och externa utbildningar, beroende hur du vill utvecklas framåt i karriären!
  • Ruttplanering och optimering av transporter
  • Kontakt med kunder, egna chaufförer och åkerier
  • Ingå i en nära sammansvetsad grupp som stöttar varandra
  • Möjlighet till utvecklas i rollen, både genom interna och externa utbildningar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en utbildning inom logistik/spedition eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området eller ifrån koordinering.
  • Du har några års erfarenhet inom lastbilsspedition
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med språkkunskaper och körkort
I rollen som trafikledare arbetar du tätt med dina kollegor och därför är det viktigt att du uppskattar att arbeta med andra. Du är hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en förmåga att handla samt att agera snabbt. Vidare får du saker gjorda i stället för att skjuta upp dem.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse.
Plats: Göteborg.
Tjänst: Rekrytering.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, logistik, logistikkoordinator, transportplanering, flödesoptimering, flödesplanering, transport, transportering, transportplanerare, vägtransport, sjötransport, Göteborg, koordinering, container, containertransport, dispatcher

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen