Jobbsafari är en del avschibsted logo

Disk

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG · Kiruna · Ansök senast 13 apr.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I rollen som diskare har du en nyckelroll och agerar oftast spindeln i nätet i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektivitet ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt och är tydlig i dialog med dina kollegor.

Du sköter diskmaskiner, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Men viktigast av allt är att du känner arbetsglädje och bidrar till att upprätthålla en härlig och positiv arbetsmiljö. Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger kan vara fysiskt tungt. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som kan bidra till gruppen på ett såväl socialt som på ett professionellt plan. Du är en lagspelare vars positivitet, flexibla inställning och goda känsla för service bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du har bra bemötande och är stabil och stresstålig.

Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och strukturerad. Du talar och skriver god svenska och talar engelska. Vissa tider på året förekommer även städ av hotellstugor. Rekryteringen sker löpande med start när vi hittat rätt kandidat. Viss erfarenhet är önskvärd men inte ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90%.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Camp Ripan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons